Andreea Antonescu, detalii în premieră despre sinuciderea socrului ei

Andreea Antonescu a fost invitată în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D. Aceasta a vorbit deschis despre relaţia pe care a avut-o cu socrul ei, tatăl lui Traian Spak şi despre cât de afectată a fost atunci când acesta a decis să-şi pună capăt zilelor.

La începutul lunii aprilie a anului 2011, când Andreea era însărcinată în şapte luni cu fetiţa ei, Sienna, socrul ei, Constantin Spak, a făcut un gest halucinant şi s-a înjughiat de trei ori în inimă.

Andreea a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu acesta şi a negat zvonurile conform cărora socrul ei nu a plăcut-o niciodată.

"Din momentul în care tatăl meu a murit, familia mea s-a apropiat foarte mult. Am o relaţie foarte bună cu mama şi fratele meu. După ce l-am pierdut pe tata, m-am apropiat foarte mult de domnul Spak, tatăl lui Traian, pentru că eu nu îl mai aveam pe al meu. Între mine şi dânsul a fost o relaţie foarte apropiată şi m-a durut când am citit prin presă că nu mă suporta sau că aveam o relaţie foarte proastă", a declarat aceasta.

Cântăreaţa a lămurit şi motivul pentru care Constantin Spak a decis să-şi pună capăt zilelor şi a explicat că gestul acestuia nu s-a datorat unor probleme financiare, aşa cum s-a scris în presă la acel moment.

"Gestul domnului Spak nu a avut nici o legătură cu presupusele probleme financiare. A fost doar o depresie foarte puternică pe care dânsul a suferit-o în urma operaţiei de ficat pe care o suferise de curând. Pur şi simplu nu a putut să treacă peste acest lucru", a spus Andreea.

Constantin Spak

CLIIMA20110410_0147_1.jpg

Constantin Spak şi-a înfipt de trei ori cuţitul în piept

Vedeta a mărturisit că a fost foarte afectată când a primit vestea morţii socrului ei şi că nu a reuşit să treacă prea uşor peste acest moment greu din viaţa ei de familie.

"Când am aflat de ce s-a întâmplat nu mi-a venit să cred. Pur şi simplu nu am vrut să accept că nu mai este. M-a durut foarte mult acel moment. Eram însărcinată în şapte luni şi după aceea a trebuit să stau numai în pat", a declarat aceasta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1