Andra şi Loredana s-au umplut de bani în 2013. Vezi câştigurile declarate la stat de artiste

CLIIMA20120216_0083_1.jpg

Andra Măruţă (fotografii: Pro TV / Arhiva personală)
Citeste tot despre: 

Muzica este o activitate profitabilă iar firmele la care sunt asociate vedetele înregistrează şi ele profit. Astfel pentru anul fiscal 2013, Andra şi Loredana au un bilanţ impresionant la societăţile comerciale ce le administrează activitatea artistică.

Colaborările cu Pro TV le aduce celor două artiste notorietate, ce se traduce în primul rând prin concerte şi reclame mai multe, iar toate aceste lucruri generează venituri. Andra a fost cea care a înregistrat cel mai mare profit dintre toate interpretele din România. Cele trei firme ale acesteia, Andra Music Entertainment, Andra Business Media şi Andra Media Management, au înregistrat profituri totale de peste 592.000 de lei. Pe lângă acestea, o serie de firme de producţie cinematografică la care Andra Măruţă este asociată au înregistrat şi ele profituri de aproximativ 174.000 de lei, dezvăluie ziarulring.ro

Loredana nu a înregistrat acelaşi profit ca şi Andra, însă ce-i drept nici nu are aşa multe afaceri ca soţia lui Cătălin Măruţă. Agurida Unlimited, firma de interpretare artistică a Loredanei a înregistrat un profit de 208.619 lei, iar un alt SRL la care artista este asociată Rollywood Film (n.r. activităţi de consultanţă pentru afaceri) a avut pierderi declarate de 32.509 lei.

CLIIMA20131207_0108_1.jpg

Loredana Groza, la Vocea României de Ziua Naţională (Foto: Facebook)

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1