Anda Adam şi Victor Slav au dat nas în nas la un bal al bobocilor

CLIIMA20121119_0079_1.jpg

Anda şi Victor abia dacă s-au salutat, duminică seară, în club deşi se aflau pe aceeaşi scenă (FOTO: ARHIVA PERSONALĂ)
Citeste tot despre: 

Întâlnire de gradul 0, duminică seară, între Anda Adam şi Victor Slav! Ce doi foşti iubiţi s-au văzut nevoiţi să se suporte reciproc mai multe ore în clubul Bamboo, la un bal de boboci, ei fiind obligaţi printr-un contract făcut cu mult înainte de a se despărţi să apară împreună pe aceeaşi scenă.

Slav a trebuit să prezinte balul, iar fosta lui iubită să susţină un recital. Dacă Victor a venit la concert însoţit de prietenul Bogdan Vlădău, în compania căruia a stat toată seara, Anda a venit, a cântat şi a plecat.

Cei doi foşti iubiţi nu şi-au spus prea multe cuvinte, ci doar s-au salutat în trecere, fiind foarte evazivi.„Am participat la acelaşi eveniment pentru care semnasem un contract cu mult timp înainte. Nu înseamnă că dacă ne-am despăţit nu mai avem ce să ne mai spunem. Ne salutăm ca doi oameni normali şi vorbim atât cât se poate. În gălăgia şi aglomeraţia de acolo nu aveam cum să ne spunem prea multe. Avem o relaţie civilizată şi respectăm cei şase ani petrecuţi împreună", a declarat Anda, pentru Click!

Victor a venit la bal cu prietenul său, Bogdan Vlădău

CLIIMA20121119_0080_1.jpg

Victor a venit la bal cu prietenul său, Bogdan Vlădău

Pe de altă parte, Anda a ţinut să infirme zvonurile apărute în presă conform cărora ar avea deja un alt iubit. „Nu am o nouă relaţie. Dacă va apărea cineva în viaţa mea, veţi afla, cred, că destul de repede. E greu să păstrezi secretul în showbiz", a adăugat ea.