Anda Adam s-a cuplat cu «clona» lui Victor Slav

Moda iubiţilor tineri se pare că este tendinţa anului în showbizul autohton. E rândul Andei Adam să demonstreze că dragostea nu ţine cont de vârstă şi de prejudecăţi. Cântăreaţa de 32 de ani şi-a „tras” un fotbalist mai tânăr cu 14 ani, Cătălin Ţâră, şi este foarte fericită. Noua "achiziţie" a artistei seamănă leit cu fosta "jumătate" a vedetei, Victor Slav.

De când s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam îşi trăieşte viaţa la maximum.  Cântăreaţa, în vârstă de 32 de ani, iese din ce în ce mai des în cluburi şi nu ratează ocazia să se distreze alături de bărbaţi.

Cătălin, împreună cu alţi trei prieteni, s-a întâlnit cu Anda Adam în parcarea unui mall

CLIIMA20130322_0138_1.jpg

Anda Adam, 32 de ani, s-a gândit să-și trăiască viaţa la maximum după despărţirea de Victor Slav

Încă de la începutul anului, aceasta s-a afişat în compania mai multor bărbaţi, printre care fostul iubit al Ginei Pistol, fotbalistul Mihai Răduţ, dar şi cu milionarul Nick Rădoi, care i-a dăruit un inel în valoare de 20.000 de dolari la ziua lui de naştere.

Anda și iubitul au mers în club

CLIIMA20130322_0139_1.jpg

Anda Adam, 32 de ani, s-a gândit să-și trăiască viaţa la maximum după despărţirea de Victor Slav

Deşi la începutul acestei luni blondina spunea, în exclusivitate pentru Click!, că are o relaţie cu un cetăţean american pe care l-a cunoscut în urmă cu două luni, la Los Angeles, se pare că situaţia s-a schimbat în mai puţin de două săptămâni. Anda s-a îndrăgostit lulea de un puştan, mai tânăr cu 14 ani decât ea.

Băiatul este fiul fostului căpitan de la Rapid, Fane Ţâră,  se numeşte Cătălin Ţâră, are doar 18 ani şi este atacant al echipei de juniori Lazio Roma. În ciuda diferenţei de vârstă, dar şi de înălţime, întrucât el măsoară 1,84 metri, iar ea doar 1,60 metri,  se iubesc foarte mult şi nu se dau în lături în a-şi manifesta sentimentele în public: gesturi tandre, săruturi şi îmbrăţişări pătimaşe.

Anda şi Ţâră deja socializează, ies prin cafenele de fiţe, iar băiatul a introdus-o imediat în cercul său de prieteni, semn că relaţia dintre ei este destul de serioasă.  Fotoreporterii Click! i-au surprins, în urmă cu câteva zile, în parcarea unui mall din Bucureşti. Fotbalistul, împreună cu alţi trei prieteni a venit la maşina Andei, vedeta fiind puţin ocupată să se fardeze, apoi au plecat împreună într-un club.

Deşi a spus de mai multe ori că a reuşit să treacă peste relaţia cu Victor Slav (33 de ani), pe care l-ar fi şi uitat deja, prin acţiunile sale Anda Adam a demonstrat contrariul. Noul iubit al cântăreţei este leit versiunea cu 15 ani mai tânără a prezentatorului meteo de la Pro TV.

Astfel, se poate spune că Anda l-a dat uitării pe Victor cu o clonă a celui cu care a avut o relaţie de 7 ani de zile.


Contactată pentru a oferi detalii despre povestea de dragoste pe care o trăieşte cu mai tânărul său iubit, Anda Adam s-a rezumat la un simplu: „Nu comentez!"

Ţâră, de la Dinamo la Lazio

CLIIMA20130322_0140_1.jpg

Anda Adam, 32 de ani, s-a gândit să-și trăiască viaţa la maximum după despărţirea de Victor Slav


Deşi este fiul unui fost căpitan al Rapidului, Fane Ţâră, Cătălin (18 ani) a început fotbalul la juniorii lui Dinamo, de unde a plecat în Italia, la echipa Primavera a clubului Udinese. În 2010, a făcut un pas înainte în carieră, fiind cumpărat de formaţia Lazio Roma, acolo unde evoluează un alt român, internaţionalul Ştefan Radu.

Idilă cu un milionar român din America

Cântăreaţa, alături de Nick Rădoi

CLIIMA20130322_0141_1.jpg

Anda Adam, 32 de ani, s-a gândit să-și trăiască viaţa la maximum după despărţirea de Victor Slav


În luna ianuarie a acestui an, Anda Adam a fost invitată de milionarul Nick Rădoi, în America, la ziua lui de naştere. Cântăreaţa a acceptat bucuroasă invitaţia, şi pentru că afaceristul a ştiut cum să o răsfeţe, oferindu-i mai multe cadouri, printre care şi un inel cu diamamte de 20.000 de dolari, aceasta nu a plecat imediat.

Timp de 10 zile, Anda şi Nick au petrecut multe momente frumoase împreună, ba chiar au legat o idilă, potrivit unor surse citate de Click! Pentru a-i arăta preţuirea, de 8 Martie, afaceristul i-a trimis un buchet special, din 100 de trandafiri, albi şi roşii, în formă de inimă. În urmă cu două săptămâni, Anda declara, misterioasă, că "există un ameri­­can în viaţa ei", fără a preciza dacă este vorba de Nick Rădoi.

S-a despărţit de Slav după şase ani

CLIIMA20130322_0142_1.jpg

Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit în 2012, după o relaţie de 6 ani


Din noiembrie, anul trecut, Anda Adam e o femeie liberă. Ea s-a despărţit de Victor Slav, vedeta rubricii Meteo de la Pro TV , după ce timp de şase ani au format un cuplu . Apropiaţii cuplului au spus că unul dintre motivele despărţirii ar fi fost problemele legate de bani, Anda câştigând mult mai mult decât iubitul. Slav şi-a găsit rapid consolarea în braţele Biancăi Drăguşanu.
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1