Anamaria Prodan vrea să nască în direct, la tv

Însărcinată în două luni, Anamaria Prodan se gândeşte deja cum va decurge cea de-a patra naştere prin cezariană. Nu ştie dacă va alege o clinică din România sau din străinătate, dar cert este că va fi filmată în timp ce naşte şi totul se va difuza imediat la un post tv. Dar nu la postul tv Euforia. Anamaria a încheiat contractul cu ei şi negociază ca reality-show-ul ei să se mute la Kanal D.

100.000 de euro, atât ar fi primit Anamaria Prodan (40 de ani) pentru cel de-al treilea sezon al reality-show-ului ei de la postul tv Euforia. Cum filmările s-au încheiat, sexy-impresara a fost deja chemată de şefii din Antena 1, ca să discute un nou contract. Trustul Intact este interesat să continue emisiunea „Prodanca şi Reghe: La plăcinte înainte", care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Euforia, dar nu pe aceiaşi bani.


„În ultima vreme, sunt probleme financiare în trust. Nici emisiunile lui Cătălin Botezatu - „Burlacul" şi „Next Top Model" (n.r.) nu mai sunt bine plătite. Vedetele ajung să facă unele chestii pe banii lor. Sunt mulţi cei care se gândesc să plece la un alt post tv", ne-a povestit o sursă din cadrul Antena 1.


Aşadar, sezonul patru al reality-show-ului este puţin probabil să mai fie produs şi difuzat de Euforia. „Este cel mai important sezon pentru Anamaria. Sarcina va fi avansată, Reghe are şi el schimbări în viaţa profesională. În plus, următorul sezon va fi cel în care Anamaria va naşte. Pentru că miza este atât de mare, e posibil să accepte oferta celor de la Kanal D, care-i dau mult mai mulţi bani", a povestit aceeaşi sursă.


Şi programul de filmare de la Antena 1 reprezintă un stres pentru familia Prodanca-Reghe. „Laurenţiu se simţea îngrozitor. Camera de filmat era în permanenţă după el. N-aveau timp nici să respire. La Kanal D au negociat un alt orar de filmare şi sunt mult mai încântaţi", a explicat unul dintre prietenii apropiaţi ai antrenorului de la Steaua.

În ceea ce priveşte naşterea care va fi punctul culminant al celui de-al patrulea sezon de reality-show marca Prodanca-Reghe, e posibil ca ea să fie filmată la o clinică din străinătate. „Cele două fete le-a născut în America, la New Jersey. Băiatul e născut în Germania. Anamaria nu s-a decis dacă de data asta va naşte tot în străinătate, dar este foarte posibil", ne-a spus o amică de-a sexy-impresarei. Contactată de Click!, Anamaria a recunoscut că a încheiat contractul cu Antena 1, dar nu a dorit să facă mai multe comentarii.

Monica Gabor a născut la postul tv B1

În ianuarie 2007, Monica Gabor, pe atunci soţia lui Irinel Columbeanu, a născut la Spitalul Elias din Capitală, filmată de cameramanii de la postul tv B1. Imaginile au fosta transmise în cadrul reality-show-ului pe care vedeta îl avea atunci la canalul menţionat. La naşterea asistată de medicul Radu Vlădăreanu a fost prezent şi Irinel Columbeanu.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1