Anamaria Ferentz l-a dat în judecată pe Marcel Toader! Câţi bani vrea de la fostul soţ

CLIIMA20091130_0146_1.jpg

Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz a anunţat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „La Măruţă" că l-a acţionat în judecată pe fostul său soţ, Marcel Toader, pentru defăimare. Cântăreaţa îi cere despăgubiri în valoare de 45.000 de lei, suma minimă ce poate fi cerută pentru această infracţiune.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruţă", Anamaria Ferentz a spus că şi-a dat în judecată fostul soţ, pe Marcel Toader, pentru afirmaţiile defăimătoare făcute de acesta la adresa ei. Cântăreaţa a spus că o interesează ca instanţa să facă dreptate şi mai puţin despăgubirea, precizând că a cerut daune minime.

„Vă rugăm prin hotărârea ce o veţi pronunţa să dispuneţi:

- Obligarea pârâtului la plata sumei de 45.000 de lei cu titlul de daune morale

- Să constataţi îndeplinite condiţiile răspunderii delictuale şi ca efect al acesteia să obligaţi pârâtul la publicarea hotărârii judecătoreşti, pe cheltuiala acestuia în 2 cotidiane centrale

- Obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată", se precizează în documentul care atestă acţionarea în judecată a bărbatului, prezentat în emisiunea „La Măruţă".

Vedeta a spus că de proces se va ocupa firma de avocatură „Dancu şi Asociaţii". Anamaria Ferentz a prezentat dovezile potrivit cărora i-ar fi dat lui Toader aproape 21.000 de euro.

„Cătălin Dancu se va ocupa de acest caz. Nouă ani am spus că le va rezolva Dumnezeu, dar am constat că, OK, le rezolvă Dumnezeu, dar trebuie să mai faci şi tu ceva. Eu am apărut cântând şi nu ca soţia sau iubita cuiva. Nu l-am dat în judecată pentru bani. Aceasta e suma minimă pentru care puteam să-l dau în judecată pentru defăimare. Nu e normal ca cineva să vină la TV şi să te defăimeze fără nicio dovadă. Am dovada că i-am dat 13.500 de euro, după care i-am mai dat 6.000 de euro. Nu mi-a mai dat niciodată banii înapoi", a spus artista.

De ce s-a întors Anamaria Ferentz în ţară din SUA: «A fost un eveniment senzaţional, după 35 de ani»

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1