Amalia Năstase: «Nu mi-am ascuns noua relaţie»

Citeste tot despre: 

Administrează bine un tip de eleganţă atipică showbizului. A ştiut să se vândă ca doamnă şi-n situaţii delicate. Amalia Năstase a acceptat să vorbească deschis cu revista „OK! România” despre viaţa ei după divorţul de Ilie Năstase şi despre noua ei relaţie.

Banii te-au făcut fericită, Amalia?

Să ştii că mie îmi plac foarte mult confortul şi luxul pe care ţi-l dau banii. O mare parte din chinul meu e pentru a oferi familiei mele şi mie un confort. Îmi place să-mi permit vacanţe şi haine frumoase, mai ales că lucrez într-un business de comunicare.

Mi-ar fi foarte greu să mă întorc de unde am plecat. Ar trebui să se întâmple o mare dramă ca să mă întorc din nou în Rahova, la etajul patru, unde m-am născut.

CITEŞTE ŞI:

Ilie Năstase vorbeşte despre sexul cu Brigitte! Vezi ce zice!

Băiatul lui Adrian Năstase, în topul vitezomanilor din Capitală

Brigitte l-a pus pe Ilie Năstase să dea din nou la lopată! FOTO

Copiii mei nu sunt obişnuiţi cu modul acela de viaţă. Eu, însă, acolo m-am născut şi am avut cea mai fericită copilărie dintre toţi copiii pe care i-am cunoscut. Dar aşa a fost lumea mea.

La un an după divorţ, te întreb: te-au dezamăgit mulţi oameni atunci?

Nu. Mă aşteptam chiar la mai multe reacţii. Faptul că eu n-am ascultat de falşii prieteni m-a ajutat să nu fiu dezamăgită.

Tu şi Ilie v-aţi construit ca un model de familie elegantă.

Sfârşitul a fost elegant. Am trăit împreună şi am văzut în străinătate ce şi cum se întâmplă. Suntem în secolul în care cuplurile se despart. Pentru că viaţa trece mai repede pe lângă noi.

Pentru că realizezi că ai o perioadă foarte limitată de trăit, în care, dacă ceva nu merge, n-are rost şi n-ai timp să trenezi. N-are rost să continui ceva care nu merge, dar are rost să continuăm să creştem copiii împreună.

Copiii au înţeles situaţia?

Din cauză că ne-am comportat aşa, copiii noştri sunt foarte fericiţi în continuare. Când au nevoie de tată, se duc la tata. Când au nevoie de mamă, se duc la mama. N-au simţit şi n-au văzut tensiunile şi hârţogăraia din spatele unui divorţ. Şi, cel mai important, copiii mei n-au fost minţiţi. Niciodată nu mi-am minţit copiii.

Îţi e dor de lucrurile cu care ai fost obişnuită până în urmă cu un an?

Nu-mi place rutina. Mă tem de ea. Îmi e frică să ajung la o vârstă făcând aceleaşi lucruri în fiecare zi. Sunt lucruri de care poate îmi e dor, dar nu vreau ca materialul să-mi dicteze felul meu de-a fi.

De ce nu vrei să-ţi asumi relaţia pe care o ai? Aşa pare.

Mi-o asum 100%. N-am vrut niciodată s-o ascund. Eu nu mă ascund nici de copiii mei. Dacă nu mă ascund faţă de ei, de cei din jurul meu chiar nu merită să mă ascund.

Nu e vorba că nu-mi asum, ci că nu vreau să intru în acel „roller coaster" în care eram cu Ilie. În ceea ce priveşte viaţa personală, chiar nu vreau să facem coperţi. Suntem doi oameni care nu mai au treabă cu viaţa publică.

Ilie e un icon al României. Fiind soţia lui, trebuia să comunic. Acum nu vreau să-mi construiesc viaţa laolaltă cu ziarele. Nu mi s-ar părea corect.

Eşti o femeie îndrăgostită?

Da. Evident!

De Revelion au fost în Thailanda

CLIIMA20110326_0129_1.jpg

De Revelion au fost în Thailanda

Click! v-a prezentat în exclusivitate, la începutul lunii ianuarie, detalii despre vacanţa pe care Amalia şi iubitul ei, Răzvan Vasilescu, au petrecut-o în Thailanda. Cei doi, împreună cu fetele Amaliei, au petrecut Revelionul şi câteva zile de vis într-un complex de lux, „Le Meridien» din Phuket (vestul Thailandei).

A divorţat de Ilie anul trecut


Amalia şi Ilie Năstase au fost un cuplu vreme de şapte ani. Cei doi s-au căsătorit în 2003 la Paris şi au divorţat anul trecut. Vestea separării a şocat pe toată lumea, ei pozând într-un cuplu perfect.

Pentru că şi-au dorit discreţie, au divorţat în străinătate. Cei doi au împreună două fiice, Alessia (7 ani) şi Emma (4 ani). Ilie Năstase şi-a refăcut şi el viaţa şi a început o relaţie cu Brigitte Sfăt. Cei doi au petrecut Revelionul la Paris.ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1