Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu vor o familie numeroasă: «Ne gândim să şi înfiem un copil»

CLIIMA20100627_0051_1.jpg

Alexandru Ciucu, croitorul Casei Regale, şi solista Alina Sorescu vor face în septembrie o nuntă ca-n basme

Cântăreaţa Alina Sorescu şi soţul ei, designerul Alexandru Ciucu, vor deveni părinţi pentru prima dată, la începutul anului viitor. Alina este însărcinată în trei luni şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină în braţe primul copil. Aceasta a acordat un interviu pentru Poveştiri Adevărate, în care a vorbit despre cum se simte de când poartă în pântece o viaţă.

Alina a mărturisit că atât ea, cât şi soţul ei, îşi doreau de foarte mult timp un copil şi s-au bucurat foarte mult când au primit vestea. Artista este ferm convinsă că va fi o mamă bună şi visează deja la următorii moştenitori.

"Ne doream de mult timp un copil. Mă bucur foarte mult că acum lucrurile s-au aliniat şi ne-a ieşit totul. Nu a fost prea simplu, pentru că Alexandru e mai mereu plecat, cu proiectele sale.Cred că o să fiu o mămică foarte bună. Sunt foarte mămoasă, grijulie şi atentă la detalii. Cred că m-am născut să fiu mămică. Se şi spune despre femeile născute în zodia rac că sunt cele mai bune mămici. Vrem o
familie numeroasă, ne gândim chiar să şi înfiem un copil"
, a spus aceasta.

Cântăreaţa a dezvăluit că soţul ei a fost uşor panicat când a primit marea veste, dar ea este sigură că se va descurca de minune.

"Alexandru spunea că i-ar plăcea un copil deja mare, dacă aş putea să-l nasc pe la trei-patru ani deja. El e puţin crispat aşa, când mă vizitează pe la cursurile mele cu cei mici. E puţin stingher, dar acum se obişnuieşte cu ideea. În ultima vreme am mers pe la multe petreceri unde veneau prietenii noştrii cu copii şi i-am spus să se obişnuiască. Hărmălaia nu trebuie să mai fie o surpriză pentru el", a declarat aceasta.

Alina a mărturisit că are planuri să se mute într-o locuinţă mai mare, adaptată noilor condiţii şi a povestit că şi-ar dori foarte mult ca fiul ei să poarte numele de Alexandru.

"Am vrea să ne mutăm într-un spaţiu mai mare pentru că aveam planuri cu copii mulţi. Dacă va fi băiat, ne-ar plăcea ca unul dintre nume să fie Alexandru, să ducă numele mai departe, aşa se numesc şi tatăl şi bunicul lui. Şi poate un nume de sfânt, pentru că mie mi-a părut rău că nu am avut un astfel de nume, să duc bomboane la şcoală", a spus aceasta.