Alina Radi: «Nick Rădoi îmi interzicea să mai vorbesc cu familia»

CLIIMA20140403_0112_1.jpg

Alina Radi, cântăreață și prezentatoare la Etno TV
Citeste tot despre: 

Relația cântăreței Alina Radi cu Nick Rădoi a fost plină de încercări pentru doar un an de zile. Fosta logodnică a milionarului a povestit la Teo Show despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru bărbatul cu care avea să se mărite.

Unul dintre subiectele discutate în această seară la Teo Show s-a referit la schimbările și sacrificiile pe care le facem cu toții atunci când ne mutăm împreună cu partenerul. Teo Trandafir nu a ezitat s-o întrebe pe solista Alina Radi (25 de ani), una dintre invitatele sale, despre cum a fost marele pas în ceea ce l-a privit pe afaceristul Nick Rădoi (51 de ani). "Ne-am înțeles bine primele două luni, iar apoi restul anului ne-am tot certat și împacat, până am plecat definitiv", a mărturisit Alina.

Curiozitatea Teodorei a dus discuția la lucrurile cu care Nick își deranja fosta logodnică, iar prezentatoarea a fost lăsată cu gura căscată. "Nick Rădoi îmi interzicea să mai vorbesc cu familia. Cât am stat în SUA, obișnuiam să comunic cu ai mei în fiecare zi sau măcar la două zile, iar asta nu-i pica bine lui Nick", a declarat cântăreața Alina Radi la Teo Show.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1