Află secretul prin care Anamaria Prodan își menține greutatea!

CLIIMA20140103_0021_1.jpg

Anamaria Prodan
Citeste tot despre: 

Anamaria Prodan deține secretul prin care și-a păstrat o siluetă de vis. Ea nici în vacanță nu a plecat fără crema care o ajută să-și mențină trupul zvelt. Vezi despre ce e vorba!

Anamaria Prodan a apelat întrecut la Oana Tucru, pentru a o ajuta să slăbească. De atunci, vedeta ține cont de sfaturile Oanei, chiar dacă pleacă în vacanță.

CLIIMA20140103_0022_1.jpg

Anamaria Prodan

"V-am oferit acest titlu - în cel mai dulce stil tabloid - că ne amuzăm nițel de Sărbători... Adevărul e însă acesta: Ana Maria Prodan a terminat cu filmările la reality-show, l-a furat pe Laur din lupta crâncenă din campionat și a plecat în Austria, la un bun prieten. Dar împreună cu un bun prieten, pentru că, așa cum știți încă de pe vremea când Ana își rezolvă micile probleme de siluetă cu ajutorul meu - și apoi îmi aducea iubirea în viață, făcându-mi cunoștință cu Cristi -, ea iubește tot ce o face mai frumoasă și mai puternică. Așa că l-a luat în călătorie pe Extraforte!! Acum poate mânca oricât", a scris Oana turcu pe blogul ei. Aceasta a postat și o fotografie mai veche cu ea și Anamaria.
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1