CONCURS: Urmareste Elisa di Rivombrosa la Prima TV si castiga colierul Elisei

În această iarnă, Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri fără egal într-un nou serial italian: Elisa di Rivombrosa. De luni pana vineri, de la ora 17.00, telespectatorii vor vedea o poveste de iubire interzisă din secolul al XVIII-lea, în care intrigile și prejudecățile vremii sunt cele care fac imposibilă o dragoste pură între doi tineri.

Frumoasa Elisa Scalzi, damă de companie a contesei Ristori, se îndrăgostește de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferența mare de rang și de avere face imposibilă relația celor doi tineri. Intrigile familiei îi vor pune la încercare pe Elisa și Fabrizio, care vor trece prin nenumărate aventuri până să-și găsească fericirea. Dar, în cele din urmă, în ciuda diferențelor sociale și a imixtiunilor celor răuvoitori, dragostea va iesi triumfătoare.

Prima TV ofera fanilor serialului prețiosul colier al Elisei di Rivrombrosa, moștenire lăsată de către contesa Agnese. Această frumoasă bijuterie este inspirată din secolul al XVIII-lea și este realizată din argint antichizat 925, complet hipoalergenic, cu părți suflate cu aur rose de 18 carate si este piesa originala creata special pentru serial.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi indiciul zilei la Prima TV, de luni până vineri în intervalul 17:00-18:00 și sa te înscrii în concurs.
Cu cât mai multe indicii, cu atât mai multe șanse de câștig!

 

Pentru a te inscrie in concurs si pentru a afla mai multe detalii CLICK aici: http://www.primatv.ro/concursuri/concurs-elisa-di-rivombrosa

 

 

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1