Charlie Sheen, dator vândut la Fisc. Are de dat 5 milioane $

hepta_2722396.jpg

charlie sheen actor sarac datorii
Prin 2011, Charlie Sheen era cel mai bine plătit actor de televiziune
foto: Hepta

E sărac lipit şi înglodat în datorii! Actorul Charlie Sheen (52 de ani) a pierdut toată averea de 125 milioane de dolari din cauza aventurilor cu pornostarlete în urma cărora s-a infectat cu virusul HIV.

S-au dus vremurile când era plătit cu 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul ”Doi bărbaţi şi jumătate”.

gettyimages-166386763.jpg

charlie sheen
Charlie Sheen ar fi întreținut relații intime cu un minor
Foto: Getty
 

Actorul a tocat banii pentru a face sex cu bărbaţi şi femei, iar apoi i s-au intentat procese pe bandă rulantă. Asta pentru că mai multe persoane l-au acuzat că ar fi făcut sex neprotejat cu ele, deşi ştia că era infectat cu virusul HIV. Ca să ajungă la înţelegere cu acestea, în afara justiţiei, a trebuit să le plătească regeşte.

Şi-a vândut vila din Berverly Hills, ba chiar le-a dat afară şi pe fostele soţii, Brooke Mueller şi Denise Richards, cu copii cu tot, din casele pe care li le oferise, fiecăreia, după divorţuri. Actorul nu le mai plăteşte pensie alimentară fostelor neveste, iar după ce a rămas pe drumuri s-a mutat cu părinţii lui, Martin şi Janet Shee.

Ultimul an în care a câştigat bani a fost 2015. Chiar dacă îi intrau bani în conturi, actorul nu s-a sinchisit să-şi plătească dările la stat, iar acum are o datorie uriaşă.

Potrivit Page Six, actorul datorează 5 milioane de dolari, numai pentru 2015, pentru că nu şi-a plătit impozitele.

Actorul este disperat să-şi vândă vila din Mullholland, Los Angeles, pentru suma de 9,9 milioane de dolari.

Citește și