Britney Spears provoacă mânie cu o poză foarte sexy!

britney spears.jpg

Britney Spears, coperta
Cântăreaţa Britney Spears e bănuită că a modificat poza de pe coperta revistei “Women's Health”
Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Britney Spears va reveni în anul 2015 cu un nou single. Vedeta a pozat în bikini pentru revista “Women's Health”, ca să arate cât de bine arată fanilor care îi aşteaptă noile piese. Numai că s-a ales doar cu critici.

Fanii nu cred că Britney Spears arată, la 33 de ani, atât de bine cum nu a fost niciodată. Ei sunt foarte mâniaţi pe ea şi o acuză că a plătit ca experţii să-i retuşeze trupul cu ajutorul Photoshop. Diva se află în prezent în Las Vegas, unde prezintă show-ul “Piece of Me”. Viitorul său single este aşteptat la începutul anului. Pe coperta revistei “Women's Health”, Britney este de nerecunoscut. Suplă şi sexy, ea i-a făcut pe mulţi să bănuiască faptul că ar fi retuşat fotografia.

Are iubit cu contract

După ce a fost făcută de râs, în trecut, cântăreaţa Britney Spears nu concepe să înceapă o relaţie cu un bărbat fără ca acesta să semneze un contract de confidenţialitate cu clauze de câteva milioane de dolari. Aşa a făcut şi cu noul iubit! Pentru a evita ca viaţa privată a fiicei lui să fie batjocorită peste tot, tatăl cântăreţei Britney Spears, Jamie Spears, îi obligă pe toţi bărbaţii care au relaţii cu ea să semneze un acord prin care se angajează să nu sufle o vorbă despre aceasta. În caz contrar, pretendenţii trebuie să plătească despăgubiri uriaşe.

La 32 de ani, Britney se plânge că nu are deloc noroc în amor. Diva abia a reuşit, recent, cu ajutorul tatălui ei, să se cupleze din nou cu un bărbat, după eşecul relaţiei cu David Lucado. Ea s-a despărţit de avocatul Lucado pentru că a înşelat-o cu o pornostarletă. Noul iubit se numeşte Charlie Ebersol, fostul iubit al tenismanei Maria Şarapova din anul 2008. Tatăl lui Briney a insistat ca el să semneze contractul de confidenţialitate chiar înainte ca s-o cunoască pe fiica lui. Şi asta deşi Charlie, în vârstă de 32 de ani, este fiul lui Dick Ebersol, unul dintre creatorii emisiunii “Saturday Night Live”.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1