13 căţeluşi, în pericol de eutanasiere! Cum pot fi salvaţi

untitled-1.jpg

Aceşti câini aşteaptă viitorii stăpâni sau bani pentru a fi hrăniţi

I-au adunat de pe străzi în ideea că oameni cu suflet mare îi vor lua acasă şi le vor oferi un trai decent. Din păcate, sute de maidanezi zac prin adăposturi din toată ţara şi riscă să fie omorâţi cu o simplă injecţie letală. Ionela Cîrneluţă din Constanţa trage un semnal de alarmă referitor la 13 căţeluşi care vor fi eutanasiaţi la ecarisajul din Ovidiu.

“13 suflete îşi aşteaptă sfârşitul în 11 zile. 13 îngeri cărora li se va lua dreptul la viaţă pentru că s-au născut într-o ţară unde nu au decât o valoare materială. Oameni buni, singură nu pot face faţă să lupt pentru ei, singură îmi este imposibil să-i ajut, să le redau dreptul la viaţă, dreptul la o familie. Haideţi să facem o minune şi pentru ei. Haideţi să le arătăm că încă ne pasă de ei, că încă mai sunt şi oameni care pot să le schimbe destinul din eutanasie la o viaţă cu adevărat frumoasă. Ajutaţi-mă să le salvez vieţile! Nu-i abandonaţi şi dumneavoastră, cei puţini care îi iubesc cu adevărat”, a postat în urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook, constănţeanca Ionela Cîrneluţă. Unii au răspuns la apelul Ionelei şi au venit să adopte, alţii au dat bani, insuficienţi însă. De asemenea, o reacţie a venit şi din partea proprietarului unui adăpost privat de lângă Bucureşti, care s-a oferit să-i primească pe bieţii câini până când vor fi adoptaţi. Taxa de ecarisaj pentru fiecare câine este de 150 de lei, iar transportul spre Bucureşti costă 150 de euro. Cine vrea să ajute financiar o poate face în contul bancar deschis la BRD, RO17BRDE140SV76675071400 , titular Cirneluta Ionela.

Negruţa şi-a găsit familie

“Gata cu mizeria, începe o nouă viaţă”, a scris noua “mămică” a unei fetiţe de 3 ani care a fost luată din ecarisajul de la Ovidiu. Eliza V. din Constanţa a venit imediat la adăpost după ce a citit apelul Ionelei şi i-au dat lacrimile când a văzut în ce hal trăiesc bietele animale. Într-o cuşcă a găsit-o pe căţeluşa neagră ca tuciul, dar cu o privire blândă şi abătută. Parcă ştia că o aşteaptă moartea. S-a decis pe loc să o ia acasă. Şi nu regretă deloc. Negruţa e foarte  afectuoasă şi cuminte şi a devenit imediat parte din familie.

 

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1