Vrei s-o cucereşti pe Mantea? Caută-te în cont!

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea are noroc numai la bărbaţi tineri, frumoşi şi cu conturi grase în bancă. Iulian Moga, Liviu Moreanu, Bogdan Ivanof, Andrei Ţîrdea şi Rani Adamescu sunt doar câţiva dintre burlacii care şi-au dorit-o în dormitor pe frumoasa brunetă.

Andreea Mantea a ieşit din anonimat în urmă cu trei ani, când şi-a etalat formele apetisante în revista pentru bărbaţi Playboy.

Cum orice bărbat îşi doreşte la braţ o femeie care să stârnească invidii, şi Andreea a intrat în vizorul burlacilor celebri. Curtată asiduu de Iulian, fratele lui Marius Moga, Andreea i-a acceptat avansurile, cei doi trăind o serioasă poveste de dragoste timp de un an şi câteva luni. Între timp, notorietatea vedetei a crescut şi, direct proporţional, şi pretenţiile ei referitor la conturile din bancă ale admiratorilor.

I-au dat târcoale, pe rând, tinerii afacerişti Liviu Moreanu, iubitul Annei Lesko, şi Bogdan Ivanof, dar, după câteva întâlniri în oraş, nu s-a legat nimic serios.

A urmat controversata relaţie cu Andrei Ţîrdea, fiul miliardarului Petre Paul Ţîrdea, care i-a dat pe mână emisiunea-concurs „Tombola câştigătorilor" (TVR 2), iar acum a pus mâna pe cea mai bună partidă: Rani Adamescu, al cărui cont în bancă taie răsuflarea oricărei femei.

Mai citeşte:

Ce soră sexy are Andreea Mantea!

Mantea, te vezi cu Rani ca să-l faci gelos pe Ţîrdea?

Rani o curta pe Mantea prin sms de astă-vară

Andreea Mantea s-a cuplat cu Rani Adamescu!

Andrei Ţîrdea:«Nu mi-am părăsit soţia pentru Mantea»

Fosta soţie a lui Ţîrdea: «O va teroriza pe Mantea cu telefoanele!»

Mantea, uite ce păţeşti dacă te măriţi cu Ţîrdea!

Andreea Mantea, minţită de iubitul Ţîrdea

Mantea, şi înşelată de iubit, şi eliminată din concurs!

Mantea a dansat până i-au ieşit sânii afară!

Andreea a «îngropat»două emisiuniA câştigat locul al doilea la concursul Miss Playboy 2006, a pozat în celebra revistă pentru bărbaţi şi, de aici, i s-au deschis şi drumurile în televiziune.

În toamna anului 2007 a devenit asistentă la matinalul "Neaţa cu Răzvan şi Dani", apoi a promovat drept co-prezentatoarea lui Mircea Radu, la "Noaptea ororilor".

Cei doi au continuat să lucreze împreună la "Din dragoste" până în vara lui 2009 când emisiunea a fost scoasă din grila de programe. Salvarea ei a fost chiar fostul "socru", Petre Paul Ţîrdea, care i-a oferit pe tavă postul de prezentatoare a emisiunii "Tombola câştigătorilor" (TVR 2), care, din păcate pentru ea, a dat faliment după numai două luni.

Bogdan Ivanof, afaceri în construcţii

simeon stalpnicul png

Şi Bogdan Ivanof, fostul iubit al Ilincăi Vandici, i-a făcut ochi dulci senzualei brunete.

Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în toamna anului 2008, in tandreţuri, în faţa unui cunoscut restaurant bucureştean.

Semn că întâlnirea nu a fost una strict amicală, la masă au fost invitaţi şi Sabin, fratele lui Bogdan, alături de soţia lui, Simona Pătruleasa. Relaţia lor a durat cât o ploaie de vară.

Andrei Ţîrdea,fiu de miliardar

simeon stalpnicul png

Andrei, fiul controversatului afacerist Petre Paul Ţîrdea, şi Andreea s-au cuplat în decembrie 2008, când Alexandra, fosta lui soţie, era însărcinată în luna a patra.

Cei doi au ţinut cu dinţii de această relaţie, însă problemele familiale ale lui Ţîrdea şi-au pus serios amprenta asupra poveştii lor de dragoste.

Au urmat divorţul lui Andrei, naşterea fetiţei sale, testul ADN, iar în urmă cu o lună, despărţirea de Andreea. Dintre toţi iubiţii celebri, doar Andrei şi-a dorit-o cu adevărat de nevastă.

Iulian Moga,regizor plătit regeşte

simeon stalpnicul png

La doar 24 de ani, fratele lui Marius Moga este cel mai solicitat regizor de videoclipuri, câştigurile sale nefiind deloc de neglijat. Ideile lui sunt răsplătite cu câteva mii de euro, la fiecare filmare, astfel că şi-a permis să-i ofere lui Mantea o viaţa îmbelşugată.

El se laudă cu titlul de primul iubit celebru al Andreei, însă amintirile despre ea nu sunt deloc plăcute. Recent, el a declarat că vedeta l-a înşelat în repetate rânduri chiar şi cu prietenii lui.

Liviu Moreanu,patron de restaurant

Imediat ce s-a despărţit de Anna Lesko, afaceristul Liviu Moreanu a încercat să-şi vindece rănile în compania focoasei Andreea Mantea.

simeon stalpnicul png

Ei au fost surprinşi de fotoreporterii Click! hlizindu-se, în miez de nopate, la parcarea de la Plaza Romania, după care au cinat la propriul lui restaurant cu specific argentinian, "Argentine".

De parcă n-ar fi fost de nasul ei, Mantea nu a recu­noscut niciodatăidila.

Rani Adamescu are Magazinul Unirea şi Hotelul Rex

Ultimul ei curtezan este, de altfel, şi cel mai bogat bărbat care s-a îndrăgostit de bustul apetisant al Andreei. El deţine Magazinul Unirea din Bucureşti, dar şi Hotelul Rex din Mamaia, permiţându-şi orice răsfăţ.

Rani a invitat-o pe Mantea să facă Revelionul la Poiana Braşov, asta după ce, în urmă cu trei săptămâni au fost văzuţi intrând de mână într-un restaurant din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net