Fosta soţie a lui Ţîrdea: «O va teroriza pe Mantea cu telefoanele!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La aflarea veştii că Andreea Mantea şi Andrei Ţîrdea s-au despărţit de o săptămână, fosta lui soţie, Alexandra, e convinsă că cei doi se vor împăca în scurt timp.

Andreea Mantea a rezistat doar un an alături de iubitul ei, Andrei Ţârdea. Sătulă de minciuni, bruneta l-a trimis la plimbare, Andrei mutându-se, conform gurilor rele, înapoi, la părinţii săi.

Iniţial, fostul iepuraş Playboy a vrut să-i spună adio "craiului de Dorobanţi" în momentul în care ziarul Click! a publicat în exclusivitate rezultatul testului de paternitate prin care s-a dovedit că Ţîrdea este tatăl biologic al fetiţei născute de fosta sa soţie.

Mantea a dansat până i-au ieşit sânii afară!

Implicată în proiectul "Dansez pentru tine", Andreea a fost sfătuită atunci să amâne despărţirea. Săptămâna trecută, cu o zi înainte să sărbătorească un an de relaţie, Mantea şi Ţîrdea şi-au spus adio.

În schimb, fosta soţie a lui Ţîrdea crede că Andreea va fi bombardată cu scuze.

"Chiar îmi pare rău să aud asta, acum înţeleg de ce Andrei m-a atacat la emisiuni. Dacă o iubeşte, chiar dacă e falit şi mincinos, Ţîrdea va încerca s-o împace pe Andreea cu diferite cadouri şi excursii şi o va teroriza cu telefoanele", a declarat pentru Click!, doamnă Ţîrdea, Alexandra Bădescu.

Mai citeşte:Mantea, uite ce păţeşti dacă te măriţi cu Ţîrdea!Andreea Mantea, minţită de iubitul ŢîrdeaMantea, şi înşelată de iubit, şi eliminată din concurs!Iubitul lui Mantea îşi vede fetiţa pentru prima dată!Iubitul lui Mantea nu şi-a privit copilul în ochiPlin de datorii, iubitul lui Mantea vinde din garajMantea, n-a avut Ţârdea bani de restaurant?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net