Andreea Mantea s-a cuplat cu Rani Adamescu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O lună i-a luat Andreei Mantea să-l dea uitării pe fostul ei iubit, Andrei Ţîrdea. Click! a aflat că voluptuoasa brunetă s-a refugiat în braţele râvnitului afacerist Rani Adamescu, alături de care a şi sărbătorit Revelionul, la Poiana Braşov.

Frumoasă, celebră şi disponibilă, Andreea Mantea stârneşte pasiuni nebune în mintea multor celibatari autohtoni, care speră să reuşească să o cucerească.

Citeşte despre Mantea şi Ţîrdea:

Mantea: «Am slăbit 7 kg din cauza lui Ţîrdea!»

Andreea Mantea: «Nu există nici o şansă să mă împac cu Ţîrdea»

Andrei Ţîrdea:«Nu mi-am părăsit soţia pentru Mantea»

Fosta soţie a lui Ţîrdea: «O va teroriza pe Mantea cu telefoanele!»

Mantea, uite ce păţeşti dacă te măriţi cu Ţîrdea!

Andreea Mantea, minţită de iubitul Ţîrdea

Mantea, şi înşelată de iubit, şi eliminată din concurs!

Asaltată de mesaje siropoase de îndată ce s-a despărţit de Andrei Ţîrdea, vedeta a preferat să stea singură o perioadă, astfel că, de Crăciun, s-a recules cu familia, la bunicii din zona Moldovei.

Situaţia s-a schimbat înainte de Revelion, când Andreea a acceptat invitaţia lui Rani, fiul cunoscututui afacerist Dan Grigore Adamescu, de a petrece noaptea dintre ani împreună, la Poiana Braşov. Imediat după chef, pe 1 ianuarie, cei doi au fost văzuţi luând prânzul la faimosul restaurant "Vânătorul", din Poiană, împreună cu o gaşcă de amici.

Potrivit unor persoane din anturajul lor, se pare că Andreea şi Rani preferă să păstreze misterul asupra acestei relaţii, până când lucrurile vor deveni ceva mai serioase, între ei.

Contactată telefonic, frumoasa brunetă a confirmat că au petrecut sfârşitul de an împreună, dar a negat că ar avea o idilă cu mezinul familiei Adamescu.

"Am mers împreună la resturant. Eu am mers la Braşov cu sora mea, iar el era la masă cu foarte mulţi prieteni. Abia am apucat să ne cunoaştem, înainte de această întâlnire nu ne ştiam decât din vedere. Nu m-am cuplat cu el", a declarat Mantea, pentru Click!

Şi cu ele s-a iubit Rani

Discret cu viaţa lui personală, spre deosebire de alţi “crai de Dorobanţi”, Rani a avut o relaţie de câteva luni cu Daiana Anghel, actuala parteneră a lui Mihai Bendeac, la emisiunea “În puii mei” (Antena 1). În toamnă, el s-a cuplat cu fotomodelul Roxana Ilie, fosta iubită a lui Claudiu Pătraşcu.

Idila lor a fost una adolescentină, cu ieşiri în cluburi şi la restaurante şi fără sex, după cum a mărturisit Roxana. Anul trecut pe vremea aceasta, au existat zvonuri conform cărora Rani s-ar fi cuplat cu Elena Băsescu, însă afaceristul a dezminţit.

Roxana Ilie şi Daiana Anghel.

simeon stalpnicul png

Daiana Anghel şi Roxana Ilie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net