Andrei Ţîrdea:«Nu mi-am părăsit soţia pentru Mantea»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul iubit al Andreei Mantea vrea să îi dovedească focoasei brunete că nu şi-a dorit niciodată un copil cu fosta nevastă, Alexandra Bădescu. Într-un gest disperat, Andrei s-a prezentat, ieri, împreună cu echipa emisiunii Acces Direct (Antena 1), în faţa psihologului, pentru a fi testat cu detectorul de minciuni.

Andrei Ţîrdea a fost punctual şi a sosit în jurul orei 12 la sediul psihologului de pe strada Principatele Unite din Bucureşti.

Mai citeşte:Fosta soţie a lui Ţîrdea: «O va teroriza pe Mantea cu telefoanele!»Mantea, uite ce păţeşti dacă te măriţi cu Ţîrdea!Andreea Mantea, minţită de iubitul ŢîrdeaMantea, şi înşelată de iubit, şi eliminată din concurs!Iubitul lui Mantea îşi vede fetiţa pentru prima dată!Iubitul lui Mantea nu şi-a privit copilul în ochiPlin de datorii, iubitul lui Mantea vinde din garaj

Acolo, a fost preluat de angajaţii cabinetului, care s-au asigurat că Andrei va avea parte de liniştea necesară pentru a răspunde mai multor întrebări.

Plicul, care conţinea rezultatul testului poligraf a fost deschis în emisiunea „Acces Direct" de la Antena 1 de către prezentatorul Mădălin Ionescu. Rezultatul comisiei a fost unul favorabil lui Andrei, specialiştii susţinând că la setul de întrebări relevante, Andrei a răspuns real.

La aflarea rezultatului, Andrei Ţîrdea nu a părut deloc şocat, el afirmând că acum, „fosta mea soţie poate să spună orice că nu mă mai interează. Am demonstrat ce aveam de demonstrat!"

simeon stalpnicul png

Imediat după ce legiştii Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici" au constatat că Andrei Ţîrdea este tatăl natural al Arianei, rezultat în urma căsniciei dintre Alexandra Bădescu şi Andrei Ţîrdea, iepuraşul Playboy a hotărât să se separe de Andrei.

Mă bucur că toate răutăţile care s-au scris despre iubitul meu ne apropie, mai mult decât să ne separe", spunea iepuraşul. Acum, Andreea s-a mulţumit să declare sec că s-a despărţit, fără scandal, de cel care a fost în atenţia presei o lungă perioadă de timp.

Ai renovat apartamentul în care locuiai cu Alexandra Bădescu din banii personali?Da.

Din momentul în care ai aflat că Alexandra Bădescu este însărcinată, ai îndrumat-o să facă avort deoarece nu-ţi doreai acest copil?Da.

Ai părăsit definitiv apartamentul în care ai locuit cu Alexandra Bădescu în august 2008?Da.Pe parcursul căsniciei ai fost întreţinut cu bani de fosta soţie Alexandra Bădescu?Nu.

Ai părăsit-o pe Alexandra Bădescu pentru Andreea Mantea?Nu.

simeon stalpnicul png

Alexandra Bădescu, fosta soţie a lui Andrei Ţîrdea, a rămas mască atunci când a aflat răspunsurile date de bărbatul părăsit de Andreea Mantea. «În primul rând întrebările nu cred că sunt elocvente.

Apoi, nici măcar acum, în al doisprezecelea ceas, Andrei nu dovedeşte că este bărbat. Nu are curaj să recunoască absolut nimic din ceea ce face.

Renovarea casei a fost achitată de părinţii mei, şi-a dorit copilul foarte mult, chiar mergea cu mine la controale, a plecat de la mine abia în luna decembrie, iar noi ne-am despărţit după ce a agăţat-o pe Mantea», ne-a declarat fosta dansatoare a Deliei, Alexandra Bădescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net