Mantea, şi înşelată de iubit, şi eliminată din concurs!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O săptămână plină de ghinioane pentru Andreea Mantea. După ce a aflat că iubitul ei, Andrei Ţîrdea, este oficial tătic, lovitura de graţie a primit-o vineri seara, când a fost eliminată de la "Dansez pentru tine".

Un necaz nu vine niciodată singur, iar Andreea Mantea a simţit-o pe propria piele.

După problemele din viaţa sentimentală, după oboseala multelor ore de repetiţii, după ce a fost condamnată pentru a treia oară la duel, vedeta a clacat.

Vineri seara, împreună cu partenerul ei, Daniel Lazăr, au părăsit competiţia de la "Dansez pentru tine". La primirea verdictului, Andreea nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns.

Chiar dacă miercuri a aflat că e tătic Andrei Ţîrdea şi-a susţinut din public iubita, la fiecare ediţie a concursului, s-a bucurat şi s-a întristat alături de ea

image

"A fost o experienţă foarte frumoasă, am cunoscut oameni minunaţi, oameni frumoşi, oameni sinceri şi drăguţi. Le mulţumim telespectatorilor că ne-au ajutat să ajungem până aici", a declarat cu ochii în lacrimi Andreea Mantea, după aflarea verdictului că a părăsit concursul chiar la un pas de podium, mai precis pe locul al patrulea.

Ea a dansat pentru ca Daniel să poată asigura un viitor celor doi copii pe care mama sa i-a luat în plasament.

Echipa adversă, Alina Chinie şi Ştefan Bamboi, a trecut de la agonie la extaz.

După emoţiile duelului, cei doi au primit multe note de 10 din partea juriului pentru hip-hop şi pentru musicalul Cabaret.

Vineri seara, Pro Tv a fost lider de audienţă, aproape 2,5 milioane de oameni urmărind show-ul.

Ziarul Click! anunţa că Andrei Ţîrdea, iubitul Andreei Mantea, este oficial tatăl copilului fostei sale soţii. Vestea nu i-a picat tocmai bine Andreei, în condiţiile în care era deja stresată cu pregătirile pentru duel

image

Marţi va fi o ediţie specială, fără duel

La sfârşitul emisiunii de vineri, ultimele două perechi din clasament, Liviu Vârciu şi Ilaria, respectiv Jean de la Craiova şi Sandra, luaseră deja privirile triste şi feţele lungi la gândul duelului, însă Ştefan Bănică şi Iulia Vântur le-au dat o veste care i-a făcut să ţopăie de bucurie prin platou.

Marţi seara, de la 20.30, în ediţia specială de 1 decembrie, când Pro Tv împlineşte 14 ani, nici una dintre perechi nu va trece prin drama duelului, ci toate trei vor avea şanse egale să meargă spre câştigarea marelui premiu.

În urma semifinalei de marţi, se va stabili care dintre cele trei perechi rămase în concurs va ocupa locul al treilea şi va primi, astfel, premiul de 15 000 de euro.

Votaţi perechea Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu cu un sms la 1276 cu textul Jean

Votaţi perechea Alina Chinie-Ştefan Bamboi cu un sms la 1276 cu textul Alina

Votaţi perechea Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba cu un sms la 1276 cu textul Liviu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net