Soția lui Vladimir Drăghia, în război cu fanii "faimosului"

draghia_cavaleru.jpg

alice cavaleru vladimir draghia
La nunta de acum două săptămâni, Alice s-a simțit rău și a avut nevoie de apă
Foto: Pappics

A tăcut și a înghițit până acum din ipostaza de iubită, dar de când a devenit soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru a devenit ceva mai incisivă. Tânăra mămică a fost deranjată de ramarca unei femei care îi urmărește contul de Instagram și în loc să o ignore a reacționat vehement, alegându-și cuvinte mai dure pentru replica ei.

Proaspăt întorși din vacanța din Maroc, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trebuie să facă față și numeroaselor comentarii pe care fanii le lasă pe conturile lor de socializare.

zora.jpg

zora vladimir draghia
Fetița lui Vladimir Drăghia a împlinit luna trecută un an
foto: Instagram

Până acum, tânăra parteneră de viață a actorului a răspuns tuturor întrebărilor și curiozităților pe care fanii le-au avut, însă o remarcă mai acidă la o imagine cu fetița ei a făcut-o să răbufnească. Alice a publicat o poză cu Zora, iar cineva i-a sugerat că ar trebui să o îmbrace pe micuță cu rochițe. 

replici.jpg

replica Alice cavalier vladimir draghia fan
Alice a pus-o imediat la punct pe cea care a lăsat comentariul răutăcios
foto: Instagram

"Zici că e băiat. De ce nu o îmbrăcați frumos pe fetiță?", a fost întrebarea care a făcut-o pe soția lui Drăghia să ia foc. "Frumosul e relativ. De ce nu vă uitați dumneavoastră în altă parte, unde vă place?", a fost replica șatenei, iritată de cmentariul răutăcios.

În urmă cu două săptămâni, Alice și Vladimir s-au căsătorit religios pe plaja unor prieteni din Mamaia. La scurt timp după nunta ieșită din tipare, fără sarmale și dar strigat, cei doi miri și fetița lor Zora, în vârstă de un an un petrecut în Maroc, o săptămână de miere, de unde s-au întors cu bateriile încărcate. 

Loading...

Citește și

  • Vladimir Drăghia a fost joi seara la petrecerea Absolut vodka, unde s-a chefuit alături de prieteni. Cum nimeni nu se aştepta, actorul a venit însoţit de bărbaţi, nicidecum de femei.

  • Vladimir Drăghia, câștigătorul competiției Exatlon, a bifat un eveniment mult-așteptat și plănuit încă de când se afla în „focurile” competiției sportive: nunta lui cu Alice. Imediat cum a părăsit Republica Dominicană și a ajuns pe pământ românesc, actorul a decis că nu mai dorește să amâne momentul, și a cerut-o de soție pe Alice Cavaleru chiar în parcarea aeroportului. Cei doi și-au unit destinele astăzi, 21 iulie, într-un cadru special, complet diferit de cel al nunților autohtone.

  • După agitația de la nuntă, a plecat să se relaxeze într-o lună de miere de vis. Câştigătorul de la „Exatlon” a făcut „valuri” la ceremonia din weekend-ul trecut, când a apărut cu ochii roșii și cu vânătăi pe față. Vladimir Drăghia e acum departe de toate aceste evenimente, într-o vacanță exotică alături de proaspăta soție și fiica lor, Zora.

  • Vladimir Drăghia, câștigătorul competiției Exatlon, se pregătește pentru următoarea etapă a vieții sale- cea de soț! Este cunoscut deja faptul că actorul are o familie frumoasă alături de partenera lui, Alice Cavaleru, cu care are și o fetiță, pe Zora, însă cei doi nu au avut parte încă de o ceremonie oficială, în care să-și poată rosti jurămintele, unul față de celălalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1