Vladimir Drăghia, abonat la emisiuni ca să scape de datorii. A fost executat silit

draghia12-13-vedete-3.jpg

În 2015, Vladimir Drăghia a câştigat premiul de 10.000 € la "Şerifi de România"

Vladimir Drăghia a câştigat “Exatlon” (Kanal D) şi premiul de 100.000 de euro, pe care îl va dona, însă până în 2018 actorul-sportiv a tras din greu, la nenumărate emisiuni, ca să facă rost de bani. Pe atunci nu avea copil şi o familie liniştită, ci doar multe datorii şi bătăi de cap.

Încă din 2006, Vladimir Draghia (32 de ani) a început să joace în telenovele la Antena 1. La început a fost timidul din „Vocea inimii”, apoi îndrăzneţul din „Narcisa sălbatică”, în 2011. Un an mai târziu, în 2012, ajunge în Ecuador pentru a face un documentar şi de atunci au început problemele pentru actorul rebel nu doar în rolurile din filme, ci și în viața de zi cu zi, căci s-a dovedit a fi un chiriaș problematic pentru orice proprietar. În primăvara lui 2012, Magdalena Tara, care i-a închiriat un apartament în Piața Victoriei, l-a dat în judecată pe actor pentru a-și recupera banii datorați de acesta. Drăghia nu plătise chiria și utilitățile de luni de zile. În mai 2013, instanța i-a dat câștig de cauză proprietarei, fostul "burlac" fiind obligat să elibereze apartamentul și să-i achite femeii în jur de 5.000 de euro, cât reprezentau datoriile, plus penalităţi, plus cheltuieli de judecată.

vladimir-draghia-2-bd-1.jpg

Vladimir Draghia proces executat silit
Vladimir Drăghia a participat la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
foto: PRO TV

Actorul a făcut recurs la decizia instanţei, dar demersul nu îl va salva de la evacuare. Pentru că şi-a pierdut răbdarea, proprietara a apelat la soluţia extremă: a cerut executarea silită a lui Drăghia, urmând ca în zilele următoare acesta să fie scos cu forţa din apartamentul pe care îl ocupă abuziv.

“Vladimir Drăghia nu s-a conformat sentinţei. Prin urmare, clienta mea vrea executarea silită. În zilele următoare, executorul judecătoresc va stabili data la care se va trece la executare. Recursul pe care l-a făcut Vladimir Drăghia nu suspendă executarea. Din păcate, s-a apelat la această formulă deoarece nu s-a reuşit nimic prin bună înţelegere. Clienta mea nu şi-a primit nici banii”, ne-a spus Artin Sarchizian, avocatul proprietarei de la care actorul a închiriat apartamentul.

vladimir_draghia.jpg

vladimir draghia exatlon
Vladimir a câştigat 100.000 de euro la "Exatlon", după ce telespectaorii i-au dat cele mai multe voturi
foto: Kanal d

În 2015, în plin process cu Magdalena Tara, Vladimir Drăghia a fost concurent în junglă, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV). Femeia câştigase în instanţă procesul pentru datoria de aproximativ 5.000 de euro (chirie, întreţinere, utilităţi, dar şi penalităţi), însă nu l-a putut executa silit pentru că nu au fost identificate bunuri sau conturi pe numele lui Vladimir Drăhghia. Aşa că executorul s-a îndreptat către firmele de la care actorul Vladimir Drăghia urma să încaseze bani. A fost deschis deja un proces prin care se cere magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 3 validarea popririi pentru o sumă pe care Vladimir urma să o primească de la o firmă de producţie cinematografică şi programe de televiziune. Şi asta nu e tot! Pentru a fi sigur că actorul îşi plăteşte, în cele din urmă, datoria, executorul a trimis notificări la toate televiziunile cu care Vladimir Drăghia a colaborat sau colaborează. O astfel de notificare ar fi ajuns inclusiv la PRO TV, de unde fostul „Burlac” are de încasat o sumă deloc de neglijat. El ar fi participat la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pentru cel puţin 5.000 de euro. Iar suma pe care o are de luat, după ce a făcut foamea şi frigul în jungla africană, este tocmai bună pentru a acoperi datoria pe care o are de dat Magdalenei Tara.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Situaţie fără precedent! Vladimir Drăghia, concurent la „Exatlon” (Kanal D), care se filmează în Republica Dominicană în timp real, va intra de miercuri, 4 aprilie, în „Ferma vedetelor”, concursul rivalilor de la PRO TV! Cum e posibil să îl vedem în acelaşi timp la două posturi TV? Pentru “Fermă” a filmat anul trecut, în primăvară, iar la “Exatlon” a plecat anul acesta, în ianuarie.

  • În urmă cu 12 ani, un puşti creţ şi simpatic era distribuit în telenovela “Vocea inimii”, difuzată de Antena 1. E vorba despre Vladimir Drăghia (31 de ani), care juca alături de Sabrina Manoliu, fiica lui Dan Manoliu, de la TVR. Deşi a trecut neobservat de marele public în acest proiect, actorul a fost remarcat de şefi, care l-au avut în vedere pentru un alt proiect important, telenovela „Narcisa sălbatică”.