VIDEO EXCLUSIV Imagini neretușate cu Gabriela Cristea, pe Litoral! Vedeta, la plajă cu toată familia

gabriela-cristea-plaja_4.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, surprinși pe Litoral de fotoreporterii Click!
foto: BLITZ

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Gabriela Cristea are o pauză de televiziune, dar nu și o pauză de notorietate. Fosta prezentatoare a emisiunilor "Noră pentru mama" și "Te vreau lângă mine" (Kanal D) este recunoscută peste tot pe unde merge, iar fanii sunt cu ochii pe ea. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, pe Litoral, în stațiunea Mamaia, unde Gabriela își petrece vacanța alături de Tavi Clonda și de cele două fiice ale lor. Iată cum am surprins-o, la plajă!

Noua siluetă a Gabrielei Cristea (45 de ani) a fost subiectul preferat al televiziunilor, în ultima perioadă, iar asta pentru că bruneta a fost de acord să povestească despre dieta și stilul ei de viață, așa cum a făcut și într-un amplu interviu pentru Click! Și pe rețelele sociale bruneta s-a afișat îmbrăcată sumar, în costum de baie, anunțând că e în continuare la dietă și că mai are drum lung de parcurs, până la forma fizică pe care și-o dorește.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

Fotoreporterii Click! au surprins weekendul trecut imagini de familie cu "Victorienii", așa cum s-au autointulat Gabriela, Tavi și fiicele lor adorabile, și iată că realitatea e pe "aceeași lungime de undă" cu lumea virtuală. La 45 de ani, Gabriela arată senzațional, este tonică, activă, s-a jucat în permanență cu fetițele, în apă, iar silueta ei ne confirmă că dieta funcționează.

gabriela-cristea-00004.jpg

Gabriela Cristea se relaxează la Mamaia
foto: Blitz

Cei care caută transformări șocante, ivite peste noapte, pot arunca o privire aici, la felul în care arată o mare vedetă internațională, după ce a slăbit 45 de kilograme într-un an. Gabriela a preferat însă varianta mai sigură și mai sănătoasă. Iată ce spune Gabriela Cristea despre dieta ei!

Dieta Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a povestit pentru Click! cum arată stilul ei alimentar. "Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!"   

Citește și:

10 vedete la plajă pe vremea lui Ceaușescu și după Revoluție. Angela Similea, perfectă în costum de baie la 29 de ani

INTERVIU Gabriela Cristea, despre noua dietă, marea revenire la TV și secrete de cuplu: "Sunt soția aproape perfectă"

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5