Jessica Simpson transformare șocantă. Cum a slăbit peste 45 de kilograme, în timp record

jessicasimpson1.jpg

Jessica Simpson a slăbit considerabil
Foto: Arhivă personală

În prezent, Jessica se poate mândri cu o siluetă de invidiat, publicând recent o imagine cu poveste inedită în spate. Deși luase în greutate, artista a povestit pe rețelele de socializare cum a păstrat o pereche preferată de blugi în dulap, de pe vremea când aceștia o încăpeau, iar că acum le-a dat o a doua șansă pentru a vedea dacă și ei i-au dat ei o nouă șansă.

Jessica Simpson își poate purta din nou blugii preferați

„Am ținut această pereche de blugi în dulap pentru 14 ani, nu exagerez! M-am gândit că dacă sunt în ultimele mele ore înainte de a schimba prefixul, să le dau o a doua șansă”, a scris cântăreața, care a împlinit de curând 40 de ani.

Jessica s-a luptat cu mai multe oscilații de greutate de-a lungul timpului, multe dintre ele provocate și de cele trei nașteri. Totuși, după aducerea pe lume a a celui de-la treilea copil în luna martie a anului trecut – o fetiță pe nume Birdie – Jessica Simpson s-a supus unei rutine de sport foarte stricte și intense, care i-a modelat silueta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Astfel, Jessica Simpson, care are o istorie destul de bogată în ceea ce privește lupta cu kilogramele în plus, a slăbit, după ce a născut a treia oară în urmă cu 10 luni, nu mai puțin de 45 de kilograme în aproximativ jumătate de an. 

Antrenorul Harley Pasternak a dezvăluit dieta vedetei în vârstă de 40 de ani, cu care a reușit să slăbească în timp record.

„Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi. Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a declarat antrenorul artistei.

jessica.png

Jessica Simpson s-a apucat serios și de sport
Foto: Arhivă personală

Care au fost pașii dietei cu care a slăbit Jessica Simpson

Pasternak a ghidat-o pe Simpson, care a început cu 6000 de pași zilnic și a ajuns apoi la 14000. În privința a ceea ce mânca,

fiecare masă concepută de antrenor conținea proteine, fibre și grăsimi, iar gustările erau o combinație de proteine și de fibre sau de proteine și de grăsimi.

Jessica a trebuit să susțină câte trei sesiuni de fitness pe săptămână, a câte 45 de minute. A petrecut câte o oră pe zi departe de orice sursă de tehnologie și de internet.

Pe lângă dieta și sport, somnul joacă un rol important în procesul de slăbire, așa că o oră petrecută fără aparatură conectată la internet a facilitat un somn mai liniștit. Pentru ca perioada de odihnă să funcționeze, e nevoie de cel puțin șapte ore de somn neîntrerupt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5