Victor Slav și Bianca Drăgușanu, pentru prima oară față în față la TV după despărțire: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă!”

bianca-si-victor.jpg

Bianca Drăgușanu și Victor Slav
Bianca și Victor s-au despărțit anul trecut
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Victor Slav și Bianca Drăgușanu se vor întâlni pentru prima oară față în față înr-o emisiune TV, după despărțirea-șoc din vara anului trecut. Blondina a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea prezentată de fostul ei partener de viață, „Vulturii de Noapte” (Kanal D).

În platoul emisiunii, Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au tachinat, iar prezentatorul i-a spus mamei fetiței lui că: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă!”. De față au fost și Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, dar cei doi nu au intervenit în dialogul dintre ei, potrivit wowbiz.ro. De asemenea, tot în emisiunea care va fi difuzată marți seară, Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav, iar prezent a fost și Cătălin Botezatu, aflat și el la filmările pentru show-ul prezentat de Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o fetiță împreună

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să se despartă definitiv în vara anului trecut. otivul invocat de cei doi ar fi fost lipsa de timp petrecut împreună și instalarea unei monotonii apăsătoare în relația lor. La scurt timp de la separarea de tatăl fetiței sale, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au înțeles asupra cheltuielilor și timpului petrecut cu fetița lor, Sofia Natalia. Cei doi au decis să împartă totul la jumătate, însă micuța stă mai mult în grija Biancăi Drăgușanu. 

Bianca și Victor au fost căsătoriți timp de câteva luni

Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta a avut loc pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat. Ulterior, cei doi și-au reluat relația în secret. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au devenit părinți pe 26 septembrie 2016, iar doi ani mai târziu s-au separat din nou. 

 

Citește și

Cum se antrenează bombele-sexy la sală. Imagini cu Bianca şi Adelina

Ce simpatică e fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav!

Loading...

Citește și

 • Victor Slav, pălmuit de Bianca Drăgușanu

  Victor Slav și Bianca Drăgușanu le vor oferi telespectatorilor emisiunii „Vulturii de Noapte” scene de neuitat. Cei doi foști iubiți și-au aruncat replici usturătoare și au ajuns să-și spună lucruri pe care până acum le-au ținut ascunse.

 • bianca dragusanu alex bodi aeroport

  Încurcate sunt căile dragostei! După cearta cu scântei, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong. Deşi călătoria a fost lungă, cei doi porumbei nu s-au plictisit în cele 14 ore cât au stat în aer, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service.

 • bianca dragusanu

  Lansată în showbiz în urmă cu 10 ani, drept „blonda lui Bote”, Bianca Drăgușanu împlinește miercuri, 6 martie, vârsta de 37 de ani. Dacă la prima apariție era naturală din cap până în picioare și se comporta ca o fată sfioasă din provincie, fiind născută în Petroşani, Hunedoara, astăzi Bianca Drăgușanu a ajuns cea mai frumoasă vedetă cu operații estetice din România, o adevărată păpușă vie.

 • bianca dragusanu alex bodi

  Cu ce gust amar a rămas Bianca Drăguşanu după aniversarea de 37 de ani de acum câteva zile. Blondina a vrut să-şi facă seara frumoasă, la un local de fiţe, şi în mare parte a şi reuşit, doar că finalul a părut desprins dintr-un film în care protagoniştii au devenit din iubiţi adevăraţi duşmani, iar de la ceartă s-a ajuns repede la agresiuni fizice. Surse din anturajul fostei prezentatoare tv au povestit pentru Click! că motivul despărţirii dintre Bianca Drăguşanu şi musculosul Alex Bodi are legătură strânsă cu urmele vizibile cu care blonda a apărut la scurt timp după petrecere.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1