Ce simpatică e fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav!

bianca_dragusanu_fiica_fetita.png

fiica biancai dragusanu
Fiica Biancăi Drăgușanu e la fel de frumoasă ca mama ei
foto: arhivă personală/Instagram

Bianca Drăgușanu (36 de ani) are cu ce se mândri. Fosta prezentatoare TV are o fetiță la fel de frumoasă ca ea. Vedeta a publicat o imagine adorabilă cu puștoaica de doi ani înainte de a merge la culcare.

Într-un moment special dintre mamă și fiică, înainte de culcare, Bianca Dăgușanu și-a fotografiat fetița și a postat imaginea pe contul ei de socializare. Imaginea cu Sofia Natalia a strâns peste 30.000 de like-uri din partea fanilor.

„Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată ești TU, îngerul meu Sofia Natalia. Fericire, iubire, pasiune”, a scris blondina în dreptul imaginii publicate pe Instagram.

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav după despărțire

Micuța Natalia Sofia e rodul iubirii dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav (38 de ani). Relația lor nu a rezistat însă, iar fetița crește alături de mama ei. Asta nu înseamnă însă că micuța nu se bucură de iubirea ambilor părinți.

bianca_dragusanu_victor_slav_fiica_aniversare_un_an.jpg

bianca dragusanu si victor slav la aniversarea fiicei lor
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună la aniversarea fiicei lor
foto: arhivă personală

 

„Eu și Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta. Îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Click!

 

Citește și:

Victor Slav și fetița lui, ca două picături de apă! Cum arăta prezentatorul când era mic

Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan, «la cuțite»: «Sfânta Filofteia asta nu poate să nască de mine»

Loading...

Citește și

  • Surpriză la "Asia Express"! Bianca Drăguşanu şi sora ei, Oana, au fost scoase din competiţie de producători, după ce cele două surori au stârnit numeroase controverse datorită limbajului folosit. Ele au fost înlocuite de Iuliana Luciu şi Magherita de la Clejani, eliminate în ediţia precedentă.

  • bianca dragusanu are masina nou

    Bianca Drăguşanu încheie anul 2018 pe cai mari, la propriu. Blondina tocmai ce a făcut zilele trecute paradă pe străzile din Bucureşti cu noua sa maşină, un bolid, ce ascunde mulţi cai putere sub capotă. Bijuteria pe patru roţi a vedetei costă în jur de 100.000 de euro, bani pe care i-ar fi strâns din vânzarea maşinii vechi pe care o avea, dar şi în urma participării de la emisiunea Asia Express, unde a semnat pe un onorariu fabulos.