Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav în emisiune! De față a fost și Cătălin Botezatu

victor-slav-bianca-dragusanu.jpg

Victor Slav, pălmuit de Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a venit în emisiunea prezentată de Victor Slav şi i-a amintit de pensia aliemntară
foto: captură video Kanal d

Victor Slav și Bianca Drăgușanu le vor oferi telespectatorilor emisiunii „Vulturii de Noapte” scene de neuitat. Cei doi foști iubiți și-au aruncat replici usturătoare și au ajuns să-și spună lucruri pe care până acum le-au ținut ascunse.

Victor Slav a fost luat prin surprindere de fosta lui iubită, la filmările emisiunii. De față a fost și Cătălin Botezatu, un alt fost partener al superbei blonde. Scenele dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav vor putea fi urmărite în ediția de marți a emisiunii, potrivit wowbiz.ro. Tot atunci, telespectatorii vor afla și de ce a fost pălmuit prezentatorul de către mama fetiței lui.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit anul trecut

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să o ia pe căi separate în vara anului trecut. Vestea a căzut ca un trăznet în lumea showbiz-ului, însă cei doi s-au comportat foarte matur și au rămas prieteni de dragul fetiței lor, Sofia Natalia . Motivul invocat de cei doi ar fi fost lipsa de timp petrecut împreună și instalarea unei monotonii apăsătoare în relația lor. După despărțire, au spus că și-au dorit să se concentreze mai mult asupra carierei.

„Bianca și Victor s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună de mai mult timp. Stau în apartamente separate, iar de șase luni nu mai funcționează pe același fus orar! El termină la 3.00 noaptea (n.r. prezintă emisiunea “Wowbiz”, la Kanal D) și doarme pana la 11.00 a doua zi, iar ea la ora 10.30 iese din casă. Bianca are și atelierul de croitorie, și cinci contracte de imagine, așa că ajungeau să nu se mai vadă aproape deloc, iar comunicarea să fie din ce în ce mai proastă. Ea zicea ceva, el înțelegea altceva. Despărțirea nu e nici o drama din punctul ei de vedere, au un copil împreună, este adevărat, dar nu este primul cuplu care se desparte. Amândoi sunt tineri, frumoși, cunoscuți și ar putea oricând să înceapă o altă relație, în care să fie fericiți”, au povestit la acea vreme, pentru Click!, surse din anturajul Biancăi Drăguşanu. 

 

Citește și

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Victor Slav: «Poate eu am fost cea mai greșită alegere a lui»

Victor Slav vorbeşte despre fericire după despărţirea de Bianca. Ce îi aduce zâmbetul pe buze

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu alex bodi aeroport

    Încurcate sunt căile dragostei! După cearta cu scântei, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat şi s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong. Deşi călătoria a fost lungă, cei doi porumbei nu s-au plictisit în cele 14 ore cât au stat în aer, căci s-au răsfăţat în propria lor cabină, ca la un hotel de cinci stele cu room service.

  • bianca dragusanu alex bodi

    Cu ce gust amar a rămas Bianca Drăguşanu după aniversarea de 37 de ani de acum câteva zile. Blondina a vrut să-şi facă seara frumoasă, la un local de fiţe, şi în mare parte a şi reuşit, doar că finalul a părut desprins dintr-un film în care protagoniştii au devenit din iubiţi adevăraţi duşmani, iar de la ceartă s-a ajuns repede la agresiuni fizice. Surse din anturajul fostei prezentatoare tv au povestit pentru Click! că motivul despărţirii dintre Bianca Drăguşanu şi musculosul Alex Bodi are legătură strânsă cu urmele vizibile cu care blonda a apărut la scurt timp după petrecere.

  • bianca dragusanu

    Lansată în showbiz în urmă cu 10 ani, drept „blonda lui Bote”, Bianca Drăgușanu împlinește miercuri, 6 martie, vârsta de 37 de ani. Dacă la prima apariție era naturală din cap până în picioare și se comporta ca o fată sfioasă din provincie, fiind născută în Petroşani, Hunedoara, astăzi Bianca Drăgușanu a ajuns cea mai frumoasă vedetă cu operații estetice din România, o adevărată păpușă vie.

  • “Împăcarea costă, nu glumă!” ne pot spune, cu mâna pe inimă, Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, Ilie Năstase, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, dar şi Leo de la Strehaia, care era topit după fotomodelul Loredana Chivu. De dragul lor, cei trei bărbaţi şi-au golit cardurile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1