Iată care sunt oficial cele 9 perechi, cooptate la «Asia Express» 2

drumul_elefantului.jpg

asia express-drumul elefantului
Concurenţii de la Asia Express vor avea de parcurs 4000 de kilometri
Foto: Antena 1

Bagajele sunt pregătite pentru nouă perechi de vedete care zilele acestea vor pleca spre India şi Sri Lanka la filmările noului sezon Asia Express. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu, coregrafa Cocuţa, Ana Morodan și Anca Sigartău sunt printre concurenţii cu care Antena 1 a purtat negocieri intense şi cărora le-a oferit onorarii fabuloase.

La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express” și urmează să intre în competiția ce le poate aduce 30.000 de Euro și titlul de câștigători ai celui mai tare show de aventură din România.

Asia Express 2. Bianca Drăguşanu face echipă cu sora ei Oana

Bianca Drăgușanu a ales să ia parte la aventura „Asia Express” alături de sora ei, Oana. Emoțiile sunt mari și încă se gândește cum de a acceptat o asemenea provocare. "Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare...fără cuvinte”, a declarat ea.

bianca_si_oana.jpg

bianca dragusanu-oana
Bianca Drăguşanu şi Oana, sora ei mai mică
Foto: Antena 1

Oana este mult mai optimistă în ceea ce privește tot ce urmează să se întâmple. “Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin”, a povestit ea.

Asia Express 2. Anca Sigartău pleaca la drum cu Sofian, fiul actriţei 

Pentru Anca Sigartău, propunerea de a participa la emisiune a fost un semn. “Eu cred că am linie directă cu..Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus daA fără să stau pe gânduri.

anca_sigartau_si_sofian.jpg

anca sigartaiu-fiu sofian
Anca Sigartău pleca în India cu fiul ei Sofian
Foto: Antena 1

Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față”, a povestit Anca.

Asia Esxpress 2. Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi

Șerban Copoț și Cosmin Seleși sunt şi ei cât se poate de pregătiți și abia așteaptă să înceapă, deși au și ei o micã strângere de inimă: mâncarea! Ce anume vor fi nevoiți să guste pe acolo și ce efecte vor avea „preparatele” asupra stomacului lor.

cosmin_selesi_si_serban_copot.jpg

cosmin selesi-serban copot
Şerban Copoţ şi Cosmin Seleşi pleacă împreună
Foto: Antena 1

Asia Express 2. Cocuţa şi Bogdan Boantă

Perechea coregrafilor, Cocuța și Bogdan Boantă sunt printre cei care au mai fost în aceste zone, dar acum le vor vedea cu totul altfel. „E cu totul altceva față de tot ce am făcut până acum și va fi o experiență extraordinară”, povestesc cei doi. “Mă tem ca această experiență să nu mă afecteze foarte tare emotional, pentru că știu cum reacționez atunci când văd oameni săraci, oameni care au nevoie de ajutor”, a declarat Cocuța.

Asia Express 2. Ana Morodan şi Adrian Teleşpan

“Nu poți să faci istorie fără să faci impresie”. Acesta este motto-ul cu care pleacă la drum contesa digitală Ana Morodan și bunul ei prieten, scriitorul și scenaristul Adrian Teleșpan. ”Mi-e teamă că n-o să știu să merg fără tocuri, mi-e frică de animale mici și târâtoare și de lipsa acută a rochiilor de seară. Bollywood-ul nu știe ce îl așteaptă! Mă rog, până vãd primul șoarece”, a declarat Ana. 

ana_morodan_si_telespan.jpg

ana morodan-adrian telespan
Ana Morodan şi Adrian Teleşpan
Foto: Antena 1

Teleșpan are însă o altă problemă. „Eu nu știu cum o să pot fi în competiție cu Ruby. Femeia asta, cu piesa ei, „Nu pune la suflet”, m-a ajutat în multe dimineţi de depresie”.

Asia Express 2. Jojo şi Paul Ipate 

„India este visul meu de când eram mică. Acum ceva vreme, am ieșit împreună cu Paul cu cortul. Și, cum stăteam noi în camping, am primit un telefon...de propunere.  I-am spus atunci: Paul, se pleacă în India! Eu îmi doresc asta de multă vreme” povestește Jojo.  

jojo_si_paul_ipate.jpg

jojo -paul ipate
Paul Ipate şi Jojo fac echipă şi pe sticlă
Foto: Antena 1

“Pentru că sunt nebun, eu i-am zis „bine”, facem cum vrei tu”, a completat Paul Ipate. “Întâmplarea face că noi ne doream de multă vreme o experiență de genul ăsta, așa că toate s-au potrivit”, a mai adăugat Paul.

Asia Express 2. Iuliana și Margherita de la Clejani 

Iuliana și Margherita de la Clejani abia așteaptă să ajungă în Asia. Marga își pune speranțe și în faptul că își va găsi acolo jumătatea, poate un indian arătos de la Bolywood. Până atunci însă, amândouă se confruntă cu problema … bagajului.

margherita_si_iuliana_luciu.jpg

margherita-iuliana luciu
Margherita face chipă cu Iuliana Luciu
Foto: Antena 1

Limita de 20 de kilograme este mult prea puțin pentru tot ce au ele de gând să ia cu ele: creme, pantofi, haine și nu în ultimul rând două peruci blonde, pentru că au auzit că indienii sunt înnebuniţi după blonde.

Asia Express 2. CRBL face pereche cu Oase, fostul lui dansator

CRBL pleacă în Asia Express împreună cu Oase, prietenul lui cel mai bun, fostul lui dansator. Acesta e convins că se vor certa după maximum două ore de la începerea competiției, dar au încercat să pună totuși la punct niște … planuri. Se gândesc să joace la loto sau ce găsesc pe acolo acel Euro pe care îl vor primi în fiecare zi.

crbl_si_oase.jpg

crbl-oase asia express
CRBL concurează alături de Oase, fostul lui dansator
Foto: Antena 1

Asia Express 2. Ruby, cuplu şi în concurs cu iubitul

Ruby e absolut convinsă că banii puțini nu vor fi o problemă în Asia. „Eu, în general, nu sunt o persoană cheltuitoare. Dar asta pentru că o sã iau pe datorie!” spune râzând. Atât ea, cât și Adrian, s-au uitat cu sufletul la gură la primul sezon și se așteaptă să fie foarte, foarte tare. Au început deja să se pregătească, iar primul lucru pe care Adrian l-a făcut a fost să mai renunțe la... mâncare.

ruby_si_adrian.jpg

ruby-adrian
Ruby şi iubitul ei Adrian
Foto: Antena 1

“Eu sport fac în fiecare zi. Pune-mă să alerg o săptămână și nu e o problemă. Dar am nevoie de mâncare și aici știu că va fi pentru mine marea provocare. De asta am început să consum cantități mai mici, ca organismul să înceapă să se obișnuiască”, a povestit el.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • mara Banica codin maticiuc

    Negocieri eșuate pentru două perechi, care au fost în cărți pentru noul sezon Asia Express. După lungi discuții, ce se poartă încă din această vară cu producătorii reality-show-ului de la Antena 1, cu doar câteva zile înainte de plecare, Click! a aflat care sunt vedetele și partenerii lor care nu s-au înțeles și s-au retras pe ultima sută de metri, dar și care sunt cele 9 perechi pregătite de îmbarcare.

  • Simpatica actriţă Cătălina Grama sau Jojo (37 de ani) e gata de lansarea celui mai nou film al ei, „Pup-o, mă!”, care va avea premiera de gală pe 24 octombrie.