Vali Bărbulescu a aruncat bomba înainte de eliminarea de la Ferma: "Am fost cu Lili Sandu timp de un an"

vali_barbulescu.jpg

vali barbulescu
Vali Bărbulescu a fost eliminat de la "Ferma"
foto: Pro Tv

Emoţii mari pentru Lili Sandu, care joi seara a stat cu sufletul la gură urmărind la tv duelul dintre Vali Bărbulescu şi Silviu Ţolu, fostul şi actualul ei iubit. S-a dus o luptă crâncenă de forţă, echilibru şi îndemânare din care partenerul mai mic cu 13 ani decât actriţa a ieşit învingător. Dj-ul şi omul de tleviziune, care s-a apropiat mult de Silviu Ţolu, la Fermă a făcut o dezvăluire surpriză despre fosta lui iubită Lili Sandu, actuala parteneră a lui Ţolu, cel pe care l-a ales la duel.

Iubiţii lui Lili Sandu au intrat la duel joi seara la Fermă. Vali Bărbulescu l-a ales pe Silviu Ţolu, pentru lupta din arenă, fiind o opţiune pe care el a făcut-o şi pentru a demonstra cine este mai puternic în faţa unei femei la care a ţinut mult.

Prieteni în competiţie, cei doi au vorbit mult despre pasiunile lor comune, dar se pare că nu doar moda şi fotografia se numără printre hobby-urile preferate, ci şi gustul pentru femeile frumoase.

lili-sandu-silviu-tolu-copil.jpg

Lili Sandu își dorește un copil și se gândește la căsătorie
Foto Instagram

Într-o discuţie cu Otinela Sandu, colega lui din Fermă, Vali Bărbulescu a lăsat să-i scape o informaţie din trecutul lui amoros. "Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea", a povestit Vali Bărbulescu. Întrebat de Otinela dacă actruiţa este dincolo de o femeie frumoasă şi o tipă de la care a avut ce să înveţe în timpul relaţiei, Bărbulescu s-a abţinut să mai facă alte comentarii. În trecut, omul de televiziune nu era însă la fel de discret.

Ce spunea Vali Bărbulescu despre Lili Sandu

În urmă cu nouă ani, Vali Bărbulescu dădea detalii picante despre relaţia pe care a trăit-o cu Lili Sandu, actuala iubită a lui Silviu Ţolu. "Lili Sandu este foarte pasională", mărturisea el. De atunci însă nu s-a mai auzit nimic despre trecutul lui amoros, fiind implicat într-o relaţie cu fotomodelul Delia Tudose, pe care a şi cerut-o de nevastă şi cu care încă formează un cuplu.  

vali-barbulescu-iubita-delia-tudose_3.jpg

vali barbulescu delia tudose
Vali Bărbulescu şi Delia Tudose nu par cel mai fericit cuplu
foto: Mihai Ionescu

Vali Bărbulescu a avut o viaţă amoroasă destul de palpitantă. Multe frumuseţi autohtone i-au trecut prin pat, ba chiar a bifat şi o căsătorie. În 2004, el se însura cu Irene Pârvu , dar căsnicia lor venită după o relaţie de prietenie de 5 ani se destrăma la doar un an distanţă de la oficializare. 

Fosta soţie a lui Bărbulescu a fost prezentatoarea rubricii Horoscop la B1 Tv.

 

 

Citeşte şi:

 

Ce invitaţie sexy i-a trimis Lili Sandu iubitului ei, Silviu Ţolu, aflat la Ferma 2019

Lili Sandu i-a uluit pe colegii din "Ferma Vedetelor" cu gestul său

 

 

Loading...

Citește și

  • Ediția de joi, 21 martie, a emisiunii „Ferma” a adus cu sine o nouă eliminare. În urma duelului dintre Vali Bărbulescu și Silviu Țolu, cel care a reușit să rămână în continuare în competiție a fost Silviu, iubitul lui Lili Sandu, iar Vali a fost nevoit să părăsească show-ul, spre nemulțumirea Otnielei, cu care acesta începuse să intre într-un „joc de-a iubirea”.

  • ferma 2019

    Cu fiecare episod, în reality-show-ul „Ferma”, de la PRO TV, lucrurile se complică şi mai tare. Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan, gazdele emisiunii, trebuie să gestioneze o grămadă de situaţii, iar declaraţiile concurenţilor fac deliciul audienţei. Iată ce se întâmplă în episodul difuzat miercuri, 20 februarie.