Lili Sandu i-a uluit pe colegii din "Ferma Vedetelor" cu gestul său

ferma.jpg

ferma vedetelor
Concurenții din "Ferma" au rămas cu gura căscată la gestul lui Lili
Foto: captură Pro Tv

De șase ani și jumătate, Lili Sandu, vedeta stabilită în America, acolo unde își încearcă norocul în lumea filmului, nu a mai mâncat carne. Și-a schimbat radical stilul de viață și a ales să devină vegană.

De-a lungul celor câteva luni de "Ferma Vedetelor", Lili nu a gustat nici gram de carne. Chiar dacă nu a avut ocazia să facă asta de multe ori și chiar au suferit din cauza lipsei alimentelor de bază, cea care a cunoscut celebritatea în România drept cântăreață în trupa Trinity nu a cedat atunci când a avut vreo bucățică pe masă.

Asta până la una dintre ultimele emisiuni din acest sezon filmat în Cipru. În ediția de luni, 30 mai, fermierii noi și vechi s-au reunit în jurul mesei. Pentru ultima săptămână din competiție, atât vedetele eliminate, ci și cei patru ajunși în finală au făcut pace și s-au văzut la ochi după ceva timp.

Cârnații au fost una dintre deliciile scoase din desagă de concurenții vechi veniți cu bunătăți. Mirosul și amintirea gustului au invadat-o pe Lili și au făcut-o să mănânce cu poftă, spre surprinderea celorlalți: "Doamnelor și domnilor, Lili Sandu din L.A. a mâncat carne, Doamne-Dumnezeule, suntem șocați", a exclamat Octavian Strunilă în numele tuturor.

lili.jpg

lili sandu
Lili a mâncat ca în vremurile bune
Foto: captură Pro Tv
Loading...

Citește și

  • Mult a fost, puţin a mai rămas. Emisiunea “Ferma vedetelor”, difuzată din 16 februarie, la PRO TV, îşi va desemna sâmbătă câştigătorul. În joc au rămas Lili Sandu, Paul Ipate, Maria Constantin şi Vasile Calofir, însă soarta lor va fi decisă de cei 12 eliminaţi, care s-au întors în Cipru fiecare cu antipatiile şi simpatiile lui.

  • ferma vedetelor

    12 celebrități au intrat în cel de-al doilea sezon de "Ferma Vedetelor". Acestora li s-au adăugat pe parcurs alte patru celebrități autohtone, fiecare dintre ele cu dorința de a câștiga cei 50.000 de euro puși în joc, alături de titlul de Fermierul anului.

  • ferma vedetelor

    "Ferma Vedetelor" nu este doar o experiență aducătoare de bani și popularitate, ci și o modalitate prin care celebritățile care au spus prezent și-au pus sănătatea în pericol.

  • ferma vedetelor 2016 sezonul doi

    Emisiunea „Ferma vedetelor” de la PRO TV este în plină desfășurare, dar filmările pentru reality-show s-au terminat, așa că am aflat ce va urma. Câțiva dintre participanți au primit deja oferte pentru alte proiecte la același post de televiziune.