Ce invitaţie sexy i-a trimis Lili Sandu iubitului ei, Silviu Ţolu, aflat la Ferma 2019

lili-sandu-fan-arena.jpg

Lili Sandu va fi noua prezentatoare de la „Fan Arena”
Foto Instagram

Doar apropiaţii au ştiut până acum cât de mult îşi doreşte Lili Sandu un copil. Şatena se roagă să devină mamă şi visează la ziua în care îşi va strânge copilul la piept. Luni (25 februarie), Catrinel Menghia a născut o fetiţă la o clinică din Roma, vestea despre evenimentul fericit din viaţa fotomodelului ajungând şi la urechile lui Lili Sandu, care pe lângă felicitările pe care le-a transmis proaspetei mămici, a avut un mesaj şi pentru iubitul ei, Silviu Ţolu, aflat în competiţie la Ferma 2019.

Peste câteva luni Lili Sandu (38 ani) şi Silviu Tolu (26 de ani) se pregătesc să aniverseze patru ani de relaţie şi sunt pregătiţi să treacă la un alt nivel. "Inspirată" de buna ei prietenă Catrinel Menghia, care tocmai a născut la Roma, şatena şi-a "amintit" că îşi doreşte de ceva timp să devină şi ea mamă şi i-a transmis iubitului ei să vină de urgenţă la Bucureşti, mesajul fiind o adevărată invitaţie în aşternuturi.

silviu.jpg

silviu tolu
Silviu Ţolu l-a învins pe Jorge și și-a păstrat dreptul de a rămâne în emisiune
Foto: arhivă personală

Aflat la filmările emisiunii Ferma 2019 de la Pro Tv, Silviu Ţolu este printre puţinii băieţi care au reuşit să rămână în concurs în lupta pentru premiul de 50.000 de euro. Modelul a reuşit chiar să-i ţină piept lui Jorge cu care a intrat la duel săpătmânile trecute demonstrând că are forţă fizică.

lili_sandu.jpg

lili sandu mesaj silviu tolu
Lili Sandu i-a spus iubitului ei ce dorinţă arzătoare are
foto: captură Instagram

"Când una dintre cele mai bune prietene tocmai a născut.... şi te gândesti că ţi-a cam venit rândul. Bine ai venit Caroline Léon. Felicitări, Catrinel & Massimiliano Dilodovico. Ps. Silviu Ţolu, vino acasă că avem treabă!", a notat Lili în dreptul imaginii emoţionante cu fetiţa proaspăt născută.    

Cum s-au cunoscut Lili Sandu şi Silviu Ţolu

Relaţia dintre actriţă şi modelul, care face furori la Ferma 2019, a debutat iniţial ca o pritenie. Cei doi s-au întâlnit în Istanbul, unde el lucra, iar ea se afla cu o prietenă în vacanţă.

lili-sandu-silviu-tolu.jpg

silviu tolu lili sandu
Silviu Tolu este mai tânăr cu 12 ani decât Lili Sandu
Foto: Arhivă personală

Ulterior, s-au cunoscut mai bine în România şi au început să iasă. Lili a mărturisit că s-a îndrăgostit de Silviu nu doar pentru că este un tânăr care arată bine şi urcă pe podiumul de modă, ci şi pentru că este un bărbat sincer. 

"În primul an al relaţiei noastre, Silviu  îmi trimitea scrisori, ceea ce era un lucru extrem de frumos. Silviu este foarte onest şi este foarte important să ai pe cineva lângă tine care nu are o mască. Este un stâlp pentru mine", spunea actriţa despre bărbatul cu care este se pare pregătită să devină mamă şi să-şi întemeieze o familie.

 

Citeşte şi:

 

 

FOTO EXCLUSIV Lili Sandu, dezmăţ pe Litoral cu iubitul secret

Lili Sandu i-a uluit pe colegii din "Ferma Vedetelor" cu gestul său

 

 

Loading...

Citește și

  • lili sandu silviu tolu

    Lili Sandu (37 de ani) a pus mâna pe un tinerel frumos foc și cunoscut pe plan internațional. Silviu Tolu este model de talie mondială, are doar 25 de ani și niște ochi care au cucerit-o pe fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor". Discretă cu relația sa, Lili nu a lăsat dovezile de dragoste să circule în voie pe Internet, acolo unde publică tot felul de poze din vacanțe, dar iubitul ei nu s-a abținut și a arătat lumii întregi că o are la inimă pe actriță.

  • lili sandu iubit

    Lili Sandu (37 de ani) s-a chinuit ceva timp să-l țină “la secret” pe iubitul ei, modelul internațional Silviu Tolu (25 de ani), asta până când a fost nevoită să dea cărțile pe față. Fotografii Click! i-au surprins pe cei doi, în această vară, pe litoralul românesc, așa că relația nu a mai putut fi negată sau ținută departe de ochii curioșilor.