Unde va face Ilie Năstase nunta cu Ioana Simion. “O să fie ceva discret”

ilie-nastase-ioana-simion.jpg

ilie nastase si ioana simion
Ilie Năstase și Ioana Simion își doresc o nuntă discretă
foto: arhiva Click!

Ilie Năstase ( 72 de ani) și Ioana Simion (47 de ani) nu se grăbesc să facă nuntă! Cei doi s-au căsătorit civil pe 25 aprilie, însă au decis să amâne nunta până la anul. Ioana își dorește o ceremonie discretă, doar cu prietenii apropiați și familia.

Nu se știe dacă nunta va fi în țară sau în afară, cert e că mireasa își dorește ca evenimentul să fie unul inedit, pe un iaht de lux. ”Eu nu mai sunt la vârsta la care să fac o nuntă cu tam-tam. Nu vreau lume multă, presă, paparazzi. Sunt trecută prin viață, Îmi place modestia. Eu nu m-am schimbat ca om când am devenit soția lui Ilie Năstase. Îmi doresc o ceremonie mică, discretă, pe un iaht, cu familia și apropiații. Eventual să știm numai noi. O să aflați după aceea că a avut loc nunta. Dar sigur nu va fi anul acesta”, a declarat Ioana Simion pentru Click!

Inițial, cei doi anuțaseră că vor face nunta în luna august, în ziua în care vor sărbători un an de relație. Între timp însă, entuziasmul s-a mai domolit, iar la un moment dat Ilie chiar a dat de înțeles că se gândește la divorț.

Ilie Năstase își mai dorește un copil

La rândul lui, Ilie Năstase a declarat că și-ar mai dori foarte mult un copil cu Ioana. ”Acuma noi lucrăm, ne dorim un copil. Ce-o vrea Dumnezeu”, a spus fostul mare tenisman. Ilie Năstase mai are cinci copii din căsniciile anterioare.

Citește și:

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Prima imagine de la cununia cu Ioana Simion

EXCLUSIV Asta vede Ilie Năstase în dormitor! Ioanei i-a alunecat sutienul la plajă

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1