Ultimele vești despre Victor Socaciu, infectat cu Covid. Andrei Păunescu: "A făcut un act eroic"

victor-socaciu.jpg

Victor Socaciu se luptă cu Covid-19
foto: Click!

Vești îmbucurătoare în ceea ce privește starea artistului Victor Socaciu! Artistul este internat de vineri la Spitalul Monza din Capitală, fiind infectat cu noul coronavirus. Apropiații acestuia au anunțat că starea cântărețului s-a îmbunătățit după ce a primit oxigen.

Victor Socaciu (68 de ani) a fost internat vineri, la spitalul Monza din Capitală, după ce a acuzat stări de rău și febră. Plămânii solistului de muzică folk au fost afectați în proporție de 50 la sută și artistul nu mai putea respira fără oxigen. Nu a fost nevoie însă să fie internat pe secția ATI, pacientul fiind cooperant. În urma administrării de oxigen, starea acestuia s-ar fi îmbunătățit vizibil, au anunțat apropiații.

Andrei Păunescu: "Era vaccinat"

“Pot să vă spun că m-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el, 3 zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurarea acestui festival (n.r. “Om Bun”), iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta... M-am văzut cu el atunci și, Doamne ajută, că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine. Am aflat de la soția sa că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin. Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat”, a dezvăluit Andrei Păunescu, în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată la Prima TV. Artistul nu este încă în afara pericolului, iar apropiații se tem încă pentru el, mai ales că acesta suferă și de alte afecțiuni precum diabet, iar în urmă cu 10 ani a suferit și un transplant de rinichi.

S-ar fi infectat la „Festivalul Om bun”, unde a participat și Dan Bittman

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul “Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 30 de persoane, care au purtat însă măști de protecție. La festival a participat și Dan Bittman.

Citește și:

Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Ultimele detalii despre Victor Socaciu, infectat cu Sars-Cov-2! Artistul nu poate respira fără oxigen

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1