Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

victor-socaciu-internat-in-spital-cu-covid-19-875.jpg

victor socaciu
Victor Socaciu este internat în spital. Artistul a fost testat pozitiv pentru coronavirus
Sursă foto: Arhivă personală

Victor Socaciu, cântăreț de muzică folk, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, la scurt timp după ce a participat la un festival organizat chiar de către el. La această oră se află internat în spital.

Victor Socaciu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, se numără printre artiștii care au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu două zile și transportat la spital întrucât starea sa  de sănătate este una fragilă, iar plămânii îi sunt puternic afectați.

Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul timpului ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor pentru diferite intervenții. Cântărețul are și diabet, iar în urmă cu câțiva ani a avut nevoie de un transplant renal. 

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul “Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii, printre care și Victor Socaciu, au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

“În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, transmitea Victor Socaciu, cu puțin timp înaintea desfășurării evenimentului, potrivit Cancan.ro.

 

Citește  și:

Victor Socaciu și-a serbat fata care îi seamănă leit!

Victor Socaciu e un tată și un bunic fericit, la 67 de ani

Loading...
 
 

Citește și

  • Fata lui Victor Socaciu (67 de ani), Ana-Maria Socaciu, a împlinit 33 de ani, pe 6 septembrie. Tânăra și-a serbat ziua cu fast, în familie, iar vestitul ei tată nu a lipsit. La eveniment li s-a alăturat și sora mai mare a Anei, Julia Socaciu (40 ani).

  • Victor Socaciu a împlinit marţi, 14 ianuarie, vârsta de 67 de ani. Cu acest prilej, fiica lui, Alessia Ana-Maria, care are o relație apropiată cu tatăl ei, a publicat pe Facebook o poezie cu versuri emoționante: ”De ziua ta din nou îți scriu o poezie/Cadou pe care cred că-l bănuieşti,/Poate cândva îți cânt și-o melodie/Căci cel mai bun model îmi ești!”.