Ultimele detalii despre Victor Socaciu, infectat cu Sars-Cov-2! Artistul nu poate respira fără oxigen

victor-socaciu.jpg

Victor Socaciu se luptă cu Covid-19
foto: Click!

Cântărețul Victor Socaciu (68 de ani) este în acest moment internat, în stare gravă, la spital și primește oxigen în urma infectării cu Sars-Cov 2. Apropiații cântărețului spun că interpretul nu poate resipra fără masca de oxigen.

Artistul a fost internat, în cursul zilei de vineri, la spitalul Monza din Capitală, după ce a acuzat stări de rău și febră, anunță stirileprotv.ro. Plămânii solistului de muzică folk au fost infectați în proporție de 50 la sută și nu mai poate respira fără oxigen, spun apropiații pentru sursa citată, însă nu a fost nevoie să fie internat pe secția ATI, pacientul fiind cooperant. Starea artistului s-a agravat în ultimele zile, iar apropiații se tem pentru el, mai ales că acesta suferă și de alte afecțiuni precum diabet, iar în urmă cu 10 ani a suferit și un transplant de rinichi.

S-ar fi infectat la „Festivalul Om bun”, unde a participat și Dan Bittman

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul “Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 30 de persoane, care au purtat însă măști de protecție. La festival a participat și Dan Bittman.

Citește și:

Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Victor Socaciu e un tată și un bunic fericit, la 67 de ani

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1