Ultimele imagini cu Florin Busuioc pe scenă, înainte de a face infarct

florin-busuioc-ultimele-imagini.png

florin busuioc in piesa central park
Ultimele imagini cu Florin Busuioc pe scenă, înainte ca actorul să facă infarct
foto: captură Facebook/Manuel Dumitru Dogaru

Un spectator la piesa Central Park, jucată marți seară pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova, a surprins ultimele imagini cu Florin Busuioc înainte ca actorul să sufere un infarct. Deși obosit, Busu părea în formă, vesel și încântat să primească aplauzele spectatorilor.

Nimic nu prevedea ce avea să se întâmple în culise, imediat după ultima ieșire la aplauzele de final a actorilor din piesa Central Park. Cel puțin așa reiese din ultimele imagini surprinse cu Florin Busuioc (56 de ani) înainte ca actorul să se plângă că nu mai poate respira și să se prăbușească pur și simplu pe un scaun.

Colegii de scenă ai actorului au chemat imediat ambulanța, iar medicii SMURD au reușit să-l resusciteze și să-l ducă pe Florin Busuioc la Spitalul de Urgențe Craiova. Din păcate, situația prezentatorului de la PRO Tv s-a înrăutățit imediat ce a ajuns la Urgențe, Busu a mai suferit trei atacuri de cord și a fost operat de o echipă de medici tineri de la Clinica de Cardiologie Intervențională. În cursul zilei de miercuri, actorul a fost transferat la Spitalul Fundeni din București cu ajutorul unui elicopter SMURD.

Ultimele imagini cu Florin Busuioc înainte ca actorul să facă infarct

Ultimele imagini cu Florin Busuioc pe scenă ni-l arată pe actor fericit după o reprezentație care i-a ridicat pe spectatori în picioare. Busu a fost aplaudat la scenă deschisă și, alături de ceilalți actori, a mulțumit publicului cu mult entuziasm. Câteva minute mai târziu, totul avea să se schimbe dramatic. Actorul s-a plâns că nu simte bine, a vrut să iasă puțin afară, ca să ia o gură de aer, dar nu a mai reușit și s-a prăbuțit pe un scaun din culise.

Urmăriți aici ultimele imagini cu Florin Busuioc înainte de a face infarct.

Actorul a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul de urgență Craiova, unde a fost operat d eo echipă formată dintr-un medic primar și un medic rezident, după ce șeful secției de cardiologie intervențională nu a răspuns la telefon.

"Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea", a declarat pentru Click! dr. Silviu Traşcă, medicul care l-a salvat pe Florin Busuioc. 

 

Citește și:

Ce spune ministrul Sănătății despre medicii care l-au operat pe Florin Busuioc 

Ce frumoasă este Liliana, soţia lui Florin Busuioc. Detalii despre viaţa de familie a lui Busu

 

Loading...

Citește și

  • florin busuioc celebru la meteo pro tv

    Vestea că Florin Busuioc a suferit un infract şi a fost operat de urgenţă la Craiova le-a dat fiori reci colegilor săi din Pro Tv, dar şi familiei, care a fost anunţată de urgenţă că actorului i s-a făcut rău pe scenă. Busu, pe care toată lumea îl cunoaşte de la rubrica Meteo, se afla marţi seara pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în piesa Central Park, când a suferit un infarct. Florin Busuioc a devenit celebru datorită expunerii media pe unul dintre cela mai comerciale posturi tv din România, dar visul de a deveni actor a fost motivul pentru care el a venit în Capitală.

  • Pe Florin Busuioc (55 de ani) cei mai mulţi îl ştiu drept Busu de la Meteo, însă urăște această poreclă cu care s-a căpătuit de mai bine de zece ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1