Tudor Chirilă a împlinit 45 de ani. Ce spune despre femeia superbă care i-a dăruit doi băieți

tudor-chirila-iulia-mizgan-iubita.jpg

Iulia Mîzgan şi Tudor Chirilă, când au fost în vacanţă, în Cuba. Este printre puținele fotografii în care solistul se arată atât de tandru
foto: Arhivă

Tudor Chitilă, rebelul solist de la “Vama”, ne-a arătat în ultimii ani și latura lui de familist. Asta de când a întâlnit femeia perfectă, care l-a și făcut tătic de două ori. Este vorba despre Iulia Mîzgan, o prezență delicată, discretă, feminină, care se pare că a adus numai lucruri bune în viaţa juratului de la “Vocea României” (PRO TV). Pe 28 mai, Tudor Chirilă a împlinit vârsta de 45 de ani, dar se pare că refrenul lui celebru, "Am doar 18 ani..." i se potrivește și acum. A rămas un spirit tânăr, vocal, uneori contestat, dar deseori adorat.

Rebelul solist de la Vama este de nerecunoscut de când şi-a găsit jumătatea şi liniştea în familie, iar frumoasa care îl completează atât de bine se numeşte Iulia Mîzgan (31 de ani). Tânăra este originară din Bistrița, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează în marketing şi relaţii cu publicul, la un post de radio. I-a dăruit solistului doi băieţi, în 2014 și în 2016, iar fotografiile afişate pe Instagram creionează o lume perfectă, în care cei patru se completează perfect.

chirila2.png

Tudor Chirilă pare topit în brațele Iuliei
foto: arhivă personală

Tudor Chirilă, despre iubită: "Este o frumusețe"

Tudor şi Iulia sunt împreună din 2012 şi pare că se potrivesc de minune, având aceleaşi preocupări, aceleaşi hobby-uri: fotografia, călătoriile şi sporturile nautice.

Iată ce declara, în trecut, Tudor Chirilă despre frumoasa lui iubită: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Dacă ținem cont că Tudor este zgârcit cu declarațiile despre viața privată, petem spune că în acest caz chiar a a oferit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

2-3-bd-6-1col-foto_wowbiz.jpg

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan au doi băieţi superbi
foto: wowbiz

Mesajul a fost făcut public pe Facebook, în timpul unei vacanțe în Portugalia, context care poate l-a făcut pe Chirilă mai romantic decât lasă să se vadă că ar fi. Cert este că de când este cu frumoasa Iulia Mâzgan, lui Tudor îi merg toate ca pe roate.

tudor-chirila-iulia-mizgan.jpg

tudor chirila iulia mizgan
Cea mai recentă poză cu Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan. Pe 28 mai, Tudor a împlinit vârsta de 45 de ani
Foto: Instagram

2-3-bd-3-15col.jpg

tudor chirila iulia mizgan
Tudor se sărută la cafenea cu iubita lui, Iulia
foto: Mihai Ionescu

A răms țintuit pe scaunul de la "Vocea României", post pe care prietenul Adrian Despot nu a rezistat decât un sezon, are concerte multe și profitabile cu trupa "Vama" și joacă în piese de teatru pe bandă rulantă. În plus, Tudor, fiul actriței Iarina Demian și al regretatului jurnalist sportiv și scriitor Ioan Chirilă, rămâne unul dintre cei mai vocali artiști cu privire la situația socio-politică actuală, așa că și acum, după alegerile europarlamentare și după Referendum, el a pus câteva gânduri pe Facebook.

Citește și:

Exclusiv! Chirilă, slalom între «Vocea», concerte, familie şi proteste

 

 

Loading...

Citește și

  • tudor chirila vocea romaniei

    Tudor Chirilă este unul dintre cele mai discrete personaje din showbiz-ul românesc. Atunci când are de împărtășit păreri cu privire la diverse aspecte ale vieții care ne înconjoară, indiferent că vorbim de aspectul social, politic sau artistic, actorul o face, dar atunci când vine vorba despre viața personală, tace mâlc.

  • Chiriluță laie, /Laie, bucălaie,/De trei zile-ncoace/Gura îţi cam tace! Ori iarba nu-ți place?/Ori ești bolnăvior? Ce ai pățit? Mai s-ajungi la cuțit.Țigările te-au nenorocit. Din februarie nimeni gurița nu ţi-a mai auzit. Ai fost nevoit să intri într-un regretabil rapaus vocal. Nu vrei tu o ţigare fir-ar ali dracu de cuie de coșciug. Că aveai o boală nebună pe ele, le sugeai, îngurgotai, trăgeai cu nesaţ fumul în piept, ca laptele matern din vremea alăptării.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1