Tudor Chirilă, despre iubita lui: «E o frumuseţe şi o femeie iubitoare»

12-vedete-tudor-chirila.jpg

Iulia Mîzgan şi Tudor Chirilă petrec o vacanţă romantică în Portugalia
Foto: Arhivă Personală

E scump la vorbă în ceea ce priveşte viaţa sa intimă, dar iată că a spart gheaţa şi i-a făcut iubitei primele mărturisiri publice.

Euforic, probabil datorită vacanţei pe care acum o petrec împreună în Portugalia, Tudor Chirilă (41 de ani) a postat pe contul de Instagram o fotografie cu iubita sa, Iulia Mîzgan, cu următorul mesaj: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.

Fanii virtuali l-au felicitat imediat pentru vorbele frumoase, dar şi pentru simplitatea şi naturaleţea partenerei sale. Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, lucrează în marketing şi relaţii cu publicul la un post de radio, şi formează un cuplu cu solistul de la “Vama” de doi ani încoace. La sfârşitul anului 2014, cei doi au devenit părinţii unui băieţel.

Loading...

Citește și

  • De o lună în casa lui Tudor Chirilă (40 de ani) nu mai cântă cocoşul, ci... găina. Solistul, care are mari probleme cu vocea, medicii recomandându-i repaus total, nu doar că şi-a suspendat toate spectacolele şi concertele, dar şi cu iubita e scump la vorbă.