Exclusiv! Chirilă, slalom între «Vocea», concerte, familie şi proteste

2-3-bd-1-45col.jpg

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Tudor Chirilă într-un moment de pauză
Fotografii: Mihai Ionescu

I-am putea spune lesne “Superman Chirilă”, căci face atâtea lucruri, încât cu greu le putem cuprinde pe toate în această pagină. Pe lângă filmările de la “Vocea României”, concertele cu “Vama”, repetiţiile pentru teatru, momentele petrecute cu familia, activităţi civice şi lansări de videoclipuri, Tudor Chirilă îşi găseşte timp şi pentru a promova cafeneaua unui bun prieten, loc care a devenit şi oaza lui de linişte.

Joi, 9 august, piaţa Charles de Gaulle, din Bucureşti. Fotoreporterii Click! l-au surprins, aşa cum nu îl vezi în fiecare zi, pe celebrul Tudor Chirilă (44 de ani), care tocmai avea o întâlnire la o cafea cu iubita lui, Iulia Mîzgan. 

Se relaxează la cafeneaua unui prieten

Locul în care a poposit părea a doua lui casă, iar Click! a aflat că respectiva cafenea aparţine unui bun prieten de-ai solistului, Tudor chiar ocupându-se de câteva ori de promovarea localului, pe Facebook. Cafeneaua respectivă pare Raiul oricărui cafegiu, iar preţurile nu-i sperie deloc pe cei care ştiu să aprecieze celebra băutură, la adevărata ei valoare: 9 lei un espresso dublu, 11 lei un cappuccino, 16 lei un latte. Nu de puţine ori, şi Iulia, iubita lui Tudor, a pus pe Instagram poze cu ei doi, la cafeneaua respectivă. De acolo, Tudor Chirilă a plecat spre studiourile de la Ştefăneşti, acolo unde filmările de la “Vocea României” sunt în toi. Cu siguranţă, juratul s-a schimbat când a ajuns la serviciu, căci ţinuta în care l-am fotografiat părea mult prea boemă până şi pentru un show de talente.

2-3-bd-3-15col.jpg

Tudor se sărută la cafenea cu iubita lui, Iulia

Filmări la «Vocea României»

Cel de-al optulea sezon al show-ului “Vocea României” (PRO TV) va reveni toamna aceasta cu juriu schimbat, Irina Rimes şi Andra înlocuindu-i pe Adrian Despot şi pe Loredana. Tudor Chirilă a rămas pe poziţii şi se află la al patrulea sezon în această postură. În ultimele săptămâni a filmat de zor alături de colegi, pe care i-a fotografiat în pauze, pasiunea lui Tudor pentru fotografie fiind deja de notorietate. Filmările la “Vocea” durează ore bune şi, de cele mai multe ori, se încheie târziu, în noapte.

2-3-bd-4-15col.jpg

Pare de-al casei la cafeneaua din zona Aviatorilor

Petrece timp cu iubita şi cu cei doi băieţi

2-3-bd-6-1col-foto_wowbiz.jpg

Are doi băieţi superbi
foto: wowbiz

Dincolo de toate aceste activităţi solicitante, Tudor Chirilă găseşte energie şi timp şi pentru cei dragi. Ba chiar ei sunt cei care îi încarcă bateriile. În 2016, solistul a devenit pentru a doua oară tată de băiat, după ce în 2014, iubita Iulia Mîzgan l-a adus pe lume pe primul copil al cuplului. Tudor şi Iulia sunt împreună din 2012 şi pare că se potrivesc pefect, având aceleaşi preocupări, aceleaşi hobby-uri: fotografia, cafeaua, Vama Veche şi sporturile nautice. 

Nu este o noutate faptul că Tudor Chirilă îşi exprimă liber opţiunile politice, aşa că a fost prezent în stradă, la protestele din Piaţa Victoriei, de nenumărate ori. Şi în ianuarie 2017, la manifestaţiile privind OUG 13, dar şi pe 10 august, la mitingul diasporei, precum şi în zilele care au urmat. La fiecare ieşire, Tudor face live pe Facebook şi povesteşte ce se întâmplă în timp real. Mai mult, săptămâna trecută, fix cu o zi înainte de protestul diasporei, trupa Vama a lansat videoclipul cântecului-manifest “În ţara-n care m-am născut”, un cover după melodia cu acelaşi nume, a lui Jean Moscopol. Melodia, care are şi un videoclip emoţionant, a devenit repede virală, în contextul actual.

 

 

Loading...