Tortul uriaş de la nunta Adelinei Pestriţu a fost coborât din tavan

tort4.jpg

tort adelina pestritu
Tortul uriaş al Adelinei Pestriţu
Foto: arhivă personală

Moment inedit la nunta Adelinei Pestriţu. Tortul cu cinci etaje, decorat cu flori albe, a fost coborât din tavan în focuri de artificii şi în apaluzele invitaţilor. Mirii, emoţionaţi au privit şi ei la fel de miraţi scena.

La fel ca într-o poveste la miezul nopţii s-au întâmplat lucruri fantastice şi la nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea. Când ceasul a bătut ora 0.00, din tavan a fost coborât un tort uriaş decorat cu flori, care până la acel moment ar fi fost foarte uşor de confundat cu un corp de iluminat.

tort2.jpg

adelina pestritu virgil steblea tort
Tortul spectaculos al mirilor Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea
Foto: arhivă personală

De altfel, întreaga sală unde s-a ţinut petrecerea de nuntă a fost plină de aranjamente florale spectaculoase, aşa că nu este de mirare de ce invitaţii au privit înmărmuriţi scena. Iniţial, au avut impresia partea din tavan care s-a deschis coboară lent spre podea cu tot cu aranjamentul gigant. În fapt, era tortul de nuntă al mirilor, admirat şi apaludat ca o vedetă a serii. 

tort.jpg

tort nunta adelina pestritu
Tortul de nuntă al Adelinei Pestriţu
Foto: arhivă personală

Acesta nu a fost singurul moment care i-a surprins pe invitaţii de la nunta Adelinei Pestriţu. Seara de dans a fost deschisă de cei doi protagonişti pe o melodie a lui Michael Bolton.

michael_bolton.jpg

michael bolton mesaj nunta delina pestritu
Michael Bolton a trimis un mesaj video de felicitări pentru miri
foto: captură video Instagram

Celebrul artist le-a şi facut şi o urare video surpriză difuzată la nuntă, care a emoţionat pe toată lumea. 

Cinci micuţe balerine, care au plutit pe scenă, le-au făcut introducerea pe ringul de dans mirilor. La scurt timp după ce au păşit în faţa ivitaţilor, Adelina şi Virgil şi-au oprit coregrafia pentru a continua dansul cu micuța lor, Zenaida, în brațe. 

adelina_balerine.jpg

adelina pestritu dans miri
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea pe ringul e dans, alături de balerine
Foto: arhivă personală

Adelina Pestriţu a strălucit în două rochii de mireasă

Mireasa Adelina Pestriţu a arătat fabulos la nunta cu Virgil Şteblea. A optat pentru două rochii create şi modificate special pe dimensiunile şi gusturile ei la o celebră casă de modă din Barcelona. La biserică, bruneta a purtat o ţinută de prinţesă cu trenă lungă de patru metri şi voal, ce le-a cam dat bătăi de cap domnişoarelor de onoare ale vedetei, iar la petrecere, Adelina s-a schimbat într-o rochie sirenă cu spatele gol şi franjuri, în care a strălucit la propriu.

miri.jpg

adelina pestritu virgil steblea
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au schimbat ţinutele la petrecere
Foto: arhivă personală

Coafura a fost şi ea una adptată ţinutelor. Adelina a avut părut prins într-un coc, iar un accesoriu cu pietre l-a făcut şi mai vizibil. 

Mirele a avut şi el două costume. La biserică a optat pentru unul cu sacou, clasic negru, iar la petrecere pentru unul brodat cu 30 de modele de  accesorii diferite. 

adelina_si_virgil_2.jpg

adelina pestritu virgil steblea
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au schimbat ţinutele la petrecere
Foto: arhivă personală

 

Citeşte şi:

 

Cum și-a îmbrăcat Adelina Pestrițu fetița la nuntă! Domnișoarele de onoare au strălucit și ele

Ce mult a slăbit Adelina Pestriţu înainte de nuntă! Stresul şi-a pus amprenta asupra siluetei

 

Loading...

Citește și

  • Ieri a fost o zi mare şi plină de emoţii pentru Adelina Pestriţu. Îmbrăcată într-o superbă rochie albă de mireasă, strălucind de fericire, a păşit în faţa altarului la braţul soţului ei, Virgil Şteblea. Cununia religioasă a venit la 17 zile de când cei doi şi-au oficializat relaţia la Starea Civilă.

  • A venit ziua cea mare pentru Adelina Pestriţu (32 de ani), acel moment mult aşteptat în care a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a se căsători cu Virgil Şteblea. Bruneta a pregătit însă două ţinute speciale, una pentru ceremonia religioasă şi cea de-a doua pentru petrecerea la care speră ca invitaţii ei să se distreze până în zori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1