Cum și-a îmbrăcat Adelina Pestrițu fetița la nuntă! Domnișoarele de onoare au strălucit și ele

adelina-nunta-deschidere.jpg

Adelina, tratată ca o prințesă în ziua nunții ei
Foto: Sever Gheorghe

Momentul mult așteptat din viața Adelinei Pestrițu și a partenerului ei de viață, Virgil Șteblea, s-a întâmplat, într-un final! Cuplul s-a căsătorit religios sâmbătă, 20 iulie, iar pregătirie pentru nuntă demarate de Adelina au fost un adevărat tur de forță, vedeta ocupându-se de marele eveniment în cel mai mic detaliu. Și nu putea să iasă altfel, decât perfect!

Adelina a strălucit în ziua nunții ei, chiar dacă înainte de marele eveniment a dezvăluit că s-a „trezit” cu o răceală, și, cu ajutorul a câtorva „zâne bune” care nu au scăpat-o deloc din ochi și s-au asigurat ca nu cumva mireasa să aibă voalul șifonat, trena nearanjată sau să nu zâmbească la poze, aceasta a trecut cu bine peste orice inconvenient generat de stres.

Domnișoarele de onoare ale vedetei și-au luat rolul în serios și i-au fost alături acesteia trup și suflet în marea zi, însă nici ele nu s-au lăsat mai prejos atunci când a venit vorba de vestimentație și apariție. Acestea au purtat rochii roz pal, elegante, accesorizate cu buchețele de flori albe în mână.

adelina-nunta-domnisoare-onoare.jpg

Domișoarele de onoare ale Adelinei au avut grijă de ținuta miresei
Foto: Sever Gheorghe

Fetița Adelinei Pestrițu, adorabilă la eveniment

Pe lângă mireasă și domnișoarele de onoare, o altă stea a strălucit la nuntă, și nu, nu este vorba despre vreo invitată specială a vedetei, vreo divă autohtonă, ci chiar de micuța Zenaida-Maria, fetița cuplului care și-a jurat sâmbătă, 20 iulie, iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu.

adelina-nunta-zenaida.jpg

Micuța Zenaida, adorabilă la nunta părinților
Foto: Sever Gheorghe

adelina-fetita1.jpg

Adelina Pestrițu, momente emoționante cu fetița ei la nuntă
Foto: Sever Gheorghe

adelina-fetita2.jpg

Foto: Sever Gheorghe

„Baby Zeny” așa cum mămica ei o alintă și a „poreclit-o” și pe rețelele de socializare, a furat multe priviri la eveniment, prin drăgălășenia și entuziasmul de care a dat dovadă. Micuța a purtat o rochiță albă cu model, fiind singura care a avut voie să poarte această culoare, pentru a se asorta cu mămica ei. Pe cap Zenaida a avut o bentiță cu fundă de aceeași culoare, iar în talia rochiței a purtat o panglică de culoare roz, semn că se putea integra și ea cu ușurință printre domnișoarele de onoare.

adelina-nunta2.jpg

Foto: Sever Gheorghe

Evenimentul a fost acompaniat de multe zâmbete și emoții din partea mirilor și a invitaților, iar Adelina a făcut o adevărată paradă a modei la propria nuntă, având în vedere că și-a dorit să îmbrace nu una, ci două rochii de mireasă, special comandate din străinătate. Că așa se întâmplă când o mireasă entuziasmată nu poate alege între două rochii superbe...

Adelina Pestrițu, primele imagini în rochie de mireasă

Rochia de mireasă aleasă de vedetă a fost una spectaculoasă prin simplitatea ei, în mod paradoxal, Adelina optând să îmbrace o ținută deloc extravagantă, așa cum ne obișnuise, ci să meargă pe rețeta clasică, elegantă, care nu dă niciodată greș.

adelina-nunta.jpg

Adelina Pestrițu și-a făcut apariția la nuntă ca o prințesă care cobora din „caleașca fermecată”
Foto: Sever Gheorghe

În privința accesoriilor, mireasa s-a limitat, de asemenea, la o coroniță care îi susținea voalul de pe cap, asemănătoare cu bretelele rochiei și cu cordonul din talie. Buchetul de flori a fost unul inedit, care constrasta perfect ținuta. Nici soțul ei, Virgil Șteblea, nu s-a lăsat mai prejos în această mare zi pentru cuplu, afișându-se la brațul miresei lui la patru ace, în costum negru elegant și papion.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1