Țiriac jr. și Ileana Lazariuc, dezvăluiri despre despărțire: «Am divorțat acum doi ani»

ion_ion_tiriac_ileana_lazariuc.jpg

ion ion tiriac si ileana lazariuc
Ileana și Ion Alexandru Țiriac formează un cuplu discret. Sunt căsătoriți de 10 ani
Foto: arhivă personală

Bomba a explodat în lumea mondenă, iar divorțul anului este acum pe buzele tuturor! Acesta este și motivul pentru care Ileana Lazariuc și Ion Țiriac au decis să rupă tăcerea și să anunțe oficial separarea.

Ileana Lazariuc (37 de ani) și Ion Țiriac (43 de ani) au divorțat după 17 ani de relație și 10 de mariaj, din care au rezultat doi copii superbi. În urmă cu doar câteva momente, cei doi au scris un mesaj pe paginile lor de Facebook. Confirmă că nu mai sunt soț și soție, dar recunosc că încă se iubesc.

"Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere", este mesajul publicat de Ţiriac Junior şi Ileana Lazariuc.   

Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat în secret

”Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Ion Alexandru Țiriac a divorțat și de Maria Marinescu

Ileana şi Ion Ion formau un cuplu de la începutul anului 2002, dar s-au despărţit în anul 2006, iar la jumătate de an de la ruptură, fiul lui Ţiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu. După divorţul de Maria Marinescu, Ţiriac Jr. şi Lazariuc şi-au făcut bagajele şi s-au mutat la Monte Carlo. La sfârșitul lui august 2009, s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi. Cu un an înainte, la 7 martie 2008, se născuse primul lor copil, Alexandru, iar în anul nunții a venit pe lume cel de-al doilea fiu al lor, Nicholas Noah. 

 

Citeşte şi

Nora lui Ion Ţiriac face piaţa cu geantă de 3.000 de euro. Cum a fost Ileana Lazariuc surprinsă

Are 37 de ani și doi copii, dar arată impecabil în costum de baie. Ileana Lazariuc e neschimbată

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1