Nora lui Ion Ţiriac face piaţa cu geantă de 3.000 de euro. Cum a fost Ileana Lazariuc surprinsă

14-vedete-1.jpg

Ileana, cu sacoşa de un 1 leu, şi cu geanta marca Chanel, pe umăr
fotografii: blitz

Ileana Lazariuc a renunţat la trupa ”Trinity” în 2009, când şi-a unit destinele cu iubirea vieţii ei, Ion Alexandru Ţiriac (41 de ani), fiul celebrului miliardar Ion Ţiriac. Curios este că, deşi ar fi putut trimite un angajat să-i umple frigiderul, aşa cum se procedează la casele mari, iată că ea doreşte să-şi aleagă singură, de pe rafturi, produsele alimentare.

La 36 de ani, Ileana Lazariuc arată impecabil, moştenind frumuseţea şi cochetăria celebrei sale mame, solista Anastasia Lazariuc (65 de ani). Cum era şi firesc, căci soţul ei, Ion Alexandru Ţiriac, este un prosper om de afaceri, Ileana are şifonierul plin cu haine de lux, iar maşinile pe care le conduce sunt dintre cele mai scumpe. Zilele trecute, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, în timp ce ieşea cu plasa plină de produse alimentare, dintr-un supermarket, din zona Barbu Văcărescu.

Îmbrăcată în haine de calitate, dar nu cu etichetele la vedere, Ileana purta pe umăr o geantă marca Chanel, în valoare de peste 3.000 de euro. S-a grăbit să ajungă în parcare, urcându-se la volanul maşinii sale, un Range Rover, în valoare de 130.000 de euro, ediţie limitată. 

Ileana ţine la bugetul familiei, aşa că, în urmă cu patru ani, şi-a deschis un magazin exclusivist, în zona Dorobanţi, cu haine de firmă, la mâna a doua, unde îşi comercializează chiar şi perechile ei de încălţăminte sau rochiile de seară. De exemplu, o pereche nouă de pantofi Christian Louboutin costă 1.000 de euro, iar aici se pot cumpăra cu doar 300. O haină de blană costă 2.500 de euro, iar un palton de fiţe este 850 de euro.

Primul copil al cuplului, Alexandru, s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar pe 19 iunie 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah. Ileana  şi Ion Alexandru s-au căsătorit în 2009. Socrul Ilenei, fost mare jucător de tenis, este singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari.

Loading...