Are 37 de ani și doi copii, dar arată impecabil în costum de baie. Ileana Lazariuc e neschimbată

ileana_lazariuc.jpg

ileana lazariucPare că anii nu trec peste Ileana Lazariuc Foto: arhivă personală
ileana lazariuc, ion ion tiriac, ion tiriac, ion alexandru tiriac, ileana lazariuc copii, lili sandu
de Teodora Ștefanov

Timpul pare că a stat pe loc pentru frumoasa Ileana Lazariuc. La cei 37 de ani ai săi, nora lui Ion Țiriac arată perfect și la trup, și la chip. Are doi băieți care aproape au ajuns-o în înălțime și nu mică ne-ar fi mirarea ca în câțiva ani să fie confundată cu iubita puștilor săi. Zilele trecute, soția lui Ion Alexandru Țiriac s-a lăsat pozată în costum de baie și a bucurat ochii prietenilor virtuali cu imaginea.

Ileana Lazariuc și Țiriac Jr. formează un cuplu discret, iar imaginile sexy cu bruneta nu scapă prea ușor pe rețelele sociale. Aceasta a publicat o imagine de la piscină. Îmbrăcată într-un costum de baie negru, în două piese, nora magnatului Ion Țiriac a primit numai comentarii pozitive de la prietenii de pe Instagram.

ileana_lazariuc_in_costum_de_baie.jpg

ileana lazariuc in costum de baieIleana Lazariuc arată impecabil în costum de baieFoto: arhivă personală

 

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au doi copii

ion_ion_tiriac_ileana_lazariuc.jpg

ion ion tiriac si ileana lazariucIleana și Ion Alexandru Țiriac formează un cuplu discret. Sunt căsătoriți de 10 aniFoto: arhivă personală

 

Ileana şi Ion Ion formează un cuplu de la începutul anului 2002, dar s-au despărţit în anul 2006, iar la jumătate de an de la ruptură, fiul lui Ţiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu. Cu toate acestea, pasiunea pentru Ileana Lazariuc era aprinsă şi a continuat să se vadă cu frumoasa brunetă. După divorţul de Maria Marinescu, Ţiriac Jr. şi Lazariuc şi-au făcut bagajele şi s-au mutat la Monte Carlo. La sfârșitul lui august 2009, s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi.

copii_ileana_lazariuc_ion_ion_tiriac.jpg

copii ileana lazriuc tiriac juniorIleana și Țiriac Jr. au împreună doi băieți de 10 și 11 aniFoto: arhivă personală

 

Cu un an înainte, la 7 martie 2008, se născuse primul lor copil, Alexandru, iar în anul nunții a venit pe lume cel de-al doilea fiu al lor, Nicholas Noah. Cei patru au două reședințe, una în București, cealaltă la Monte Carlo. După ce a devenit mamă, Ileana s-a retras din viața publică, însă din 2015 conduce un magazin cu haine de lux.

ion_ion_tiriac_si_ileana_lazariuc_paris_click_.jpg

ion ion tiriac si ileana lazariuc in 2002 la parisAşa arăta Ileana Lazariuc în 2002Foto: arhivă personală

 

Prietena Lili Sandu îi face "concurență"

lili_sandu_in_costum_de_baie.jpg

lili sandu in costum de baieLa 40 de ani, Lili arată impecabil în costum de baieFoto: arhivă personală

 

Lili Sandu, cea mai bună prietenă a Ilenei, încă de pe vremea când era parte din trupa Trinity, îi face concurență serioasă la capitolul trup perfect în costum de baie. La 40 de ani, Lili arată ca o adolescentă, fără urme de celulită și cu un corp bine proporționat. Își permite să poarte orice costum de baie, indiferent cât de sexy sau de decupat ar fi.

lili_sandu.jpg

lili sandu in costum de baieLili Sandu e sexy și în costum de baie întregFoto: arhivă personală

 

Citește și:

Ileana Lazariuc, mai slabă ca niciodată! Cum a fost surprinsă pe stradă nora lui Țiriac

Ce mari și frumoși s-au făcut nepoții lui Ion Țiriac!

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

  • Ileana Lazariuc, ieri îşi arăta sânii în filme, azi duce un trai de prinţesă

    Ileana Lazariuc, fiica solistei Anastasia Lazariuc, care pe 12 aprilie a împlinit 37 de ani, a cochetat, în anii tinereţii, cu lumea artistică. A fost solistă în ”Trinity” şi a jucat în filmul ”Supravieţuitorul”, regizat de Sergiu Nicolaescu, în care şi-a arătat nurii. Din păcate, de când s-a căsătorit cu Ion Ion Ţiriac, ea a renunţat la lumina reflectoarelor.

  • Lazariuc, ca o puştoaică, băieţii ei, super-flăcăi

    Dacă te uiţi la Ileana Lazariuc ai putea să juri că timpul a rămas în loc pentru ea. Însă nu acelaşi lucru ai putea să spui atunci când apar în cadru şi cei doi băieţi pe care îi are cu Ion Alexandru Ţiriac. Alexandru şi Nicholas au crescut şi sunt înalţi, moştenindu-i pe tatăl şi pe bunicul lor, iar mămica arată ca o puştoaică pe lângă ei.