Survivor România 2021. Costi Ioniță, vegan convins și în jungla din Dominicană: "Mortăciunile aduc în tine moarte"

costi_ionita.jpg

Costi Ioniță, concurent Survivor România 2021
foto: Facebook

Costi Ioniță este unul dintre cei 12 Faimoși de la “Survivor România", reality-ul care va începe sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D. Solistul a plecat în Republica Dominicană cu convingerea că stilul de viață vegan i-ar putea fi aliat în competiție.

Ajunse în Republica  Dominicană, cele două echipe, Războinicii și Faimoșii, vor trece poate prin cea mai dificilă și intensă experiență a vieții lor, lipsa confortului cu care erau obișnuiți, dar și a hranei, pe care vor fi nevoiți să și-o procure singuri, în junglă.

Faimosul Costi Ioniță a mărturisit, înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, că este un vegan convins și că această opțiune de stil de viață ar putea să îi fie aliat în competiție. Acesta a mărturisit că, în eventualitatea în care va fi nevoit să pescuiască pentru a supraviețui, ar apela la troc cu coechipierii săi. Ambiția de a se dedica total acestui stil de viață, fără a eșua în fața dorințelor și nevoii primare de hrană, este mai presus de orice pentru Costi Ioniță. “Sunt vegan. Dacă aș prinde un peste, aș face troc, l-aș da la schimb, pe o nucă de cocos”, afirmă Costi Ioniță.

Mama lui Costi Ioniță, vegană la 77 de ani

Faimosul de la Survivor România a povestit că stilul de viață vegan a inspirat-o și pe mama sa, aceasta împărtășindu-i total convingerile alimentare. “Mama are 77 de ani, și ea este vegană (…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului”, a spus acesta.

Cum va evolua Costi Ioniță la “Survivor România”, cât de de repede se va obișnui cu regimul de viață din Dominicană  și cum va face față acestei experiențe unice vom vedea începând de sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul “Survivor România” va fi difuzat în fiecare miercuri și joi de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00, la Kanal D.

  • Cătălin Moroșanu și Simona Hapciuc
  • Elena Marin-noua concurentă Faimoși
  • Faimoși în Dominicană
  • Imagini Aeroport, Faimoșii
  • În aeroport, Faimoși
  • Majda alături de fiică
  • Razboinicii în Dominicană
  • Maximize

1/7

Cine sunt Faimoșii și Războinicii

Echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

Citește și:

EXCLUSIV Cum își aranjează Costi Ioniță viața în funcție de numerologie. Solistul s-a schimbat radical

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

FOTO Concurenții „Survivor România” au plecat în Republica Dominicană. Cine i-a luat locul Anei Porgras

Survivor România 2021. Majda Aboulumosha e gata să câștige: "Suferința fizică o duc bine, uneori e mai greu cu cea sufletească"

Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1