FOTO Concurenții „Survivor România” au plecat în Republica Dominicană. Cine i-a luat locul Anei Porgras

in_aeroport_faimosi.jpg

aerport
Cei 12 concurenți, care fac parte din echipa Faimoșilor, sunt gata să înfrunte provocările din Republica Dominicană

Emoții uriașe pentru cei 12 Faimoși si 12 Războinici care au dat curs celei mai mari provocari, participarea la „Survivor Romania”, reality-ul care va putea fi urmarit, în curand, la Kanal D! Cei 24 de curajoși și-au luat la revedere de la familie și prieteni și s-au îmbarcat în aventura vieții lor, care promite să fie plină de încercări.

Fie că și-au îmbrățișat părinții, prietenii sau copiii, cu toții au promis să revină acasă „îmbogățiți” cu o experiența extraordinară, cu prietenii legate pe viață și cu trofeul „Survivor România” în brațe. Aeroportul a răsunat de strigătele Faimoșilor și ale Războinicilor, care și-au intrat deja în rolurile de luptători.

  • Cătălin Moroșanu și Simona Hapciuc
  • Elena Marin-noua concurentă Faimoși
  • Faimoși în Dominicană
  • Imagini Aeroport, Faimoșii
  • În aeroport, Faimoși
  • Majda alături de fiică
  • Razboinicii în Dominicană
  • Maximize

1/7

Pe cât de spectaculoase și exotice sunt locurile în care vor ajunge, pe atât de imprevizibile vor fi provocările care îi așteaptă pe curajoșii concurenți ai celui de-al doilea sezon „Survivor România”. Concursul le va pune la încercare concurenților inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme. Faimoșii și Războinicii vor fi nevoiți să-și construiască singuri adăpost, să-și procure hrană sau să o câștige prin evoluțiile de pe traseele dificile din Republica Dominicană. 

Schimbare de ultim moment în echipa Faimoșilor 

Ana Porgras a fost înlocuitp, din motive medicale, de către Elena Marin, dansatoare, coregraf, fostă gimnastă, cunoscută publicului larg prin rolul de asistentă în cadrul emisiunii Răi da' Buni. 

Dan Cruceru nu va mai fi prezentatorul concursului 

dan_cruceru-stanga_jos_1_0.jpg

dan cruceru
Dan Cruceru nu va prezenta ediția cu numărul doi a reality show-ului Survivor
Sursă foto: Arhivă personală

Dan Cruceru (39 ani), alias Taticool, a avut parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lui atunci când a prezentat reality show-ul Survivor România. Se pare însă că acum, când reality show-ul stă să înceapă și și-a format deja echipa de vedete participante, prezentatorul a făcut un pas înapoi și a decis să rămână acasă. 

"Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine. 
Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor", a fost mesajul scris de Dan Cruceru. 

Citește și:

SURVIVOR ROMÂNIA 2021 Jador, pe lista concurenților. Sunt în cărți și câteva vedete de la "Fermă"

SURVIVOR ROMÂNIA 2021 Costi Ioniță și încă două nume surpriză pe lista concurenților

Survivor România 2021. Trei grații vor cuceri jungla din Dominicană: Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș

Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1