SURVIVOR 2021 Surpriză colosală pentru Culiță Sterp. Cum l-a anunțat iubita că va avea băiat, deși inițial știa că e fetiță

daniela-iubita-lui-culita-sterp.jpg

Culiță Sterp și Daniela vor deveni părinți

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Surpriză de proporții pentru Culiță Sterp, unul dintre cei mai aprigi concurenți din echipa Faimoșilor, de la "Survivor 2021", emisiune difuzată de Kanal D. Solistul a plecat din România cu informația că iubita gravidă va aduce pe lume o fetiță dar, iată că situația s-a schimbat la 180 de grade.

În ediția difuzată duminică seara la Survivor România, am văzut cum Faimoșii, după ce au câștigat cu 10-6 jocul de comunicare, s-au bucurat de delicatese, dar și de mesaje de la fani. Lacrimile de fericire au curs însă atunci când concurenții au primit pozele trimise de cei dragi, din România. Culiță Sterp a avut o reacție pe care nu o va uita niciodată. Acesta a primit o poză specială de la iubita sa, Daniela, care este însărcinată. Deși știa că va deveni tătic de fetiță, ecografia a arătat, între timp, altceva. Va fi tătic de băiețel. ”Este băiat! E băiat! Bă, e băiat, dar cum s-a schimbat? Bă, nu cred”, a exclamat Culiță. În poză apăreau Daniela, într-un body, cu vedere la burtică, mesajul "It's a boy" și ecografia.

daniela-iliescu-iubita-culita.jpg

Daniela Iliescu, viitoarea soție a lui Culiță Sterp
foto: arhivă personală

Artistul a mărturisit și ce nume va purta băiețelul său și al Danielei. "Deci n-o mai cheamă Jacqueline, ci Mihai!”, a spus viitorul tătic. ”Nu-mi vine să cred, când am văzut poza prima dată am zis să mă pregătesc să mă emoționez, că zic acum dacă este poză, sigur o să văd o poză emoționantă și când am văzut că este băiat, am dat-o din plâns, în fericire, am plâns de fericire”, a mărturisit Culiță la emisiune, după vestea primită.
 

Citește și:

Exclusiv! Ce meserie avea Culiță Sterp de la "Survivor", înainte să devină celebru: «Am moșit peste 1000 de oi»

SURVIVOR 2021 Simona Hapciuc, eliminată din concurs: "Astea au fost jocurile colegilor

Survivor 2021. Iancu, fratele lui Culiță Sterp: ”Nu mă așteptam să fie atât de bun”. Faimosul trage tare pentru copilul lui

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Survivor România 2021 se anunță o competiție spectaculoasă, ținând cont de numele pe care le vedem pe lista concurenților. Kanal D a anunțat azi încă 3 vedete care se vor lupta în show-ul care se va filma în Republica Dominicană. Lista "Faimoșilor" este completă.

  • Ajuns la cel de-al doilea sezon, „Survivor România”, unul dintre cele mai intense reality al momentului, se pregătește să își trimită în „arenă” luptătorii, în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5