Exclusiv! Ce meserie avea Culiță Sterp de la "Survivor", înainte să devină celebru: «Am moșit peste 1000 de oi»

culita-sterp-survivor.jpg

Culiță Sterp, amintiri din vremea în care nu era cunoscut
foto: arhivă personală

Culiță Sterp, Faimosul de la Survivor România 2021, se poate declara un răsfățat al sorții. A fost înzestrat cu o serie de calități, în plus, este omul care nu a ezitat să muncească din greu pentru binele familiei sale și pentru propria-i evoluție.

Înainte de a pleca la „Suvivor România”, în Republica Dominicană, Culiță Sterp a povestit un moment amuzant, de pe vremea când își ajuta familia și mergea cu oile, pe câmp. Privat de tehnologia de acum, neputând lua legătura cu cei de acasă, acesta convenea o anumită ora și un loc unde să îi fie adusă mâncarea, însă erau momente când, din varii motive, aceasta se lăsa așteptată. Astfel că el făcea foamea întreaga zi, după cum a povestit, amuzat, Culiță.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă”, rememorează amuzat faimosul Culiță Sterp.

culita_faimosi-survivor.jpg

Culiță Sterp, concurent la "Survivor România 2021"
foto: Kanal D

Survivor România 2021. Culiță Sterp: "Fiind 4 frați, munceam prin rotație"

Culiță Sterp este acum celebru, iar melodiile sale apreciate de milioane de fani. Însă el are și o îndeletnicire total aparte de cea artistică. Culiță a povestit cum, în urmă cu câțiva ani, a oferit ajutorul necesar pentru venirea pe lume a 1000 de miei. „Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi... aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a povestit Culiță Sterp despre experiența moșitului.

Citește și:

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

Survivor 2021. Carmen de la Sălciua, femeia care stă între Culiță Sterp și Jador. Cu primul s-a măritat, cu cel de-al doilea s-a sărutat

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor 2021. Amna, din culisele perfide ale muzicii: "La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână"

Survivor România 2021. Lista "Războinicilor" e completă. O concurentă de la "iUmor" merge în jungla din Dominicană

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1