SURVIVOR 2021. Culiță se cere acasă, după un scor umilitor pentru Faimoși: "Nu-mi mai stă capul la această competiție"

culita-survivor.png

Culiță Sterp
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Al doilea joc de imunitate al săptămânii s-a terminat cu un scor fără precedent în istoria Survivor România: 10-1 pentru Războinici, aflați și în inferioritate numerică. Faimoșii sunt mai mulți, dar se ceartă des, iar intrigile îi storc de energie. Culiță Sterp este numele propus pentru eliminare.

O nouă săptămână Survivor, un nou joc de imunitate. Faimoșii au fost însă învinși din nou de Războinici, care au câștigat cu scorul de 10 la 1, după ce în jocul difuzat vineri și-au adjudecat victoria cu 10 la 6. Faimoșii nu se regăsesc și parcă au depus armele.

Cei 5 războinici rămași în concurs au un moral excelent, mai ales că în ediția de duminică, atunci când are loc eliminarea, ei vor sta liniștiți, neavând nici un om în pericol. În această seară, cel propus pentru eliminare este Culiță Sterp, cu 5 voturi din partea colegilor. Zanni și Ștefan au primit și ei câte un vot. Din ediția de vineri, nominalizat este Sebastian Chitoșcă.

Culiță Sterp: "Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici"

"Eu, în ultimul timp, nu pot să mă mai concentrez la nimic. Ce s-a vorbit acum la consiliu nu asimilez. Gândul e acasă, nu-mi mai stă capul la această competiție. Sunt de atâta timp aici și nu sunt acasă lângă familia mea, lângă viitoarea mea soție care trebuie să nască, ca orice femeie gravidă a avut pofte și nu am fost acasă. Unii își doresc să rămână mai mult, alții mai puțin, cum sunt eu. Eu nu-mi doresc, îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele", a spus Culiță.

După ce a aflat voturile colegilor, Culiță a părut și mai relaxat. "Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici. Sper ca toată lumea să empatizeze cu mine", a declarat Faomoisul, care după 5 luni de chin la Survivor parcă se cere acasă din ce în ce mai insistent.

Citește și:

SURVIVOR 2021 Certuri, intrigi și o nominalizare surpriză în echipa Faimoșilor

Exclusiv! Ce meserie avea Culiță Sterp de la "Survivor", înainte să devină celebru: «Am moșit peste 1000 de oi»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5