SURVIVOR 2021 Amna s-a întors cu probleme mari din Republica Dominicană! Artista se operează! „Am luat o bacterie de acolo”

amna_la_survivor_romania_2021.jpg

Amna s-a chinuit mult la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Amna, pe numele ei adevărat Andreea Cristina Frunzăreanu (36 de ani), a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România, iar după o perioadă petrecută în Republica Dominicană, din cauza unor probleme de sănătate, artista s-a întors în România. Prezentă în emisiunea Teo Show, împreună cu ce-al doilea eliminat al competiției, Lucian de la „Războinici”, Amna a mărturisit că urmează să se opereze după aventura de la Survivor.

„Am avut palpitații la inimă, aveam mari probleme cu stomacul, am luat săruri de hidratare de la asistentă, m-am deshidratat de la cocos. Am luat o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat știam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că rezist. Dar nu am rezistat, am luat bacteria asta”, a declarat artista la Kanal D, în emisiunea "Teo Show".

Survivor 2021. Amna: "Nu credeam că în două săptămâni mă pot întoarce alt om"

Solista a vorbit și despre aventura de pe insulă și spune că primul moment când a coborât din barcă a fost printre cele mai grele. „A fost super ciudat, eu m-am hotărât să plec cu patru zile înainte de Crăciun. Când am ajuns acolo, nu mă înțelegeam cu jungla. Aveam o păturică, o trăgeam peste față noaptea, să nu cadă vreo șopârlă, o tarantulă, mai un șobolan. Două colege erau gata să se înece când am coborât din barcă. De asta nu am sărit. Nu vrei să mori acolo. E periculos. Apa era adâncă, noi săream de la 5-6 metri de pe barcă. Nu credeam că în două săptămâni mă pot întoarce alt om, sunt mai puternică, mai singură pe mine, mi-era frică de sport. S-au așezat niște lucuri în viața mea”, a mai spus Amna la Teo Show.

amna-survivor.jpg

Amna a avut o experiență intensă în Republica Dominicană
foto: Facebook

Faimoasa a vorbit și despre conflictele din interiorul echipei sale, mai ales cel cu Zannidache. „Zani era un om care îmi spunea în față că el nu vrea ca eu să plec, să cedez. Asta îmi spunea mie, mie mi-a fost milă de el din cauza situației care a avut-o în viață. Indiferent de ce a spus despre mine și cât de urât a vorbit, eu cred ca a avut ceva cu mine ca și persoană”, a mai spus Amna.

Amna a dezmințit ultimele zvonuri apărute în presă, conform cărora între ea și războinicul Lucian Barbu s-ar fi înfiripat o idilă. "Suntem cu mult bun simț amândoi, eram la piscină pe canapea și am auzit știrea că am stat în aceeași cameră cu Lucian. Râdeam cu colegii care erau acolo”, a mai spus vedeta.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii care au rămas în competiție

În jungla din Republica Dominicană au rămas să lupte în continuare Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, MajdaGiorgiana-Elena Lupu și Simona Hapciuc. Lor li se opun în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Survivor 2021. Amna, din culisele perfide ale muzicii: "La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână"

Amna, despre motivele care i-au distrus căsnicia: «Este un mare zbucium în mine»

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Simona Hapciuc din Trăsniții, goală lângă Codin Maticiuc. În ce film îi vedeți

Exclusiv! Ce meserie avea Culiță Sterp de la "Survivor", înainte să devină celebru: «Am moșit peste 1000 de oi»

Musty de la «Survivor» are 3 copii cu 3 femei. Detalii incredibile, dezvăluite de Kamara, fratele lui

 

Loading...
 
 

Citește și