Ștefan Bănică și fratele cel mic al Cristinei Țopescu, îndurerați la incinerarea jurnalistei

christel-ungar-sebastian-topescu.jpg

christel ungar si sebastian topescu
Sebastian Țopescu, fratele vitreg al Cristinei, și mama acestuia, Christel Ungar, la ceremonia de incinerare a trupului neînsuflețit al jurnalistei
foto: Mihai Ionescu/Click!

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan-Bârzești din București. Familia a respectat astfel dorința jurnalistei, care a vrut să fie incinerată după moarte. La ceremonie au participat mama Cristinei, Rodica Țopescu, cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar, și fiul acestora, dar și iubitul din tinerețe al Cristinei, Ștefan Bănică Jr.

Familia și câțiva prieteni apropiați au condus-o pe Cristina Țopescu pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost incinerat, la dorința acesteia, joi, 16 ianuarie.

Puțin înainte de ora 13.00, la Crematoriul Vitan Bârzești din București au venit membrii familiei Cristinei: mama și cei doi frați vitregi ai regretatei jurnaliste, Cristi și Sebastian, cel din urmă însoțit de mama lui, Christel Ungar, cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu.

Rodica Țopescu a făcut față cu greu momentului și a avut nevoie de susținerea medicului Monica Pop, o prietenă apropiată a Cristinei.

rodica-topescu-monica-pop.jpg

rodica topescu si monica pop la incinerarea cristinei topescu
Dr. Monica Pop (dreapta) a susținut-o pe mama Cristinei Țopescu
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

La ceremonie au mai participat Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seară de la Antena 1, Alexandru Sassu, fost președinte al TVR, dar și Ștefan Bănică Jr., bărbatul alături de care Cristina a trăit o iubire pătimașă, la începutul anilor 1990. Ștefan a preferat o intrare laterală în crematoriu, ca să evite jurnaliștii.

andreea-berecleanu.jpg

andreea berecleanu la incinerarea cristinei topescu
Andreea Berecleanu, la ceremonia de incinerare a trupului neînsuflețit al Cristinei Țopescu
foto: Mihai Ionescu/Click!

 

Cenușa va fi depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu

Rodica Țopescu a declarat, miercuri, la intrarea în capela Cimitirului Bellu, că cenușa regretatei jurnaliste va fi depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu după ceremonia de incinerare.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv. Cristina a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București și a intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. A lucrat la Pro TV, Prima TV și Antena 3, de unde s-a retras în 2017, invocând probleme personale. În 2013, Cristina Țopescu a devenit membră PSD.

Jurnalista a fost găsită moartă în casa în care locuia, în Tunari, duminică, 5 ianuarie. Din primele informații oferite de anchetatori, se pare că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai bine de două săptămâni, în somn.

Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. O expertiză toxicologică este în curs de desfășurare, pentru că pe noptiera ei s-au găsit mai multe pastile.

Citește și:

Incinerarea, alegerea multor vedete: Zina Dumitrescu, Andrei Gheorghe, Sergiu Nicolaescu și Christine Valmy

Magda Vasiliu, despre Cristina Țopescu și singurătate: «Luni întregi nimeni nu m-a întrebat ce fac»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • cristina topescu a murit

    Cristina Ţopescu a murit, fiind găsită fără suflare dumincă seara în locuinţa ei din Tunari. Apropiaţilor nu le-a răspuns la mesajele de Anul Nou, pe reţelele sociale nu a mai publicat nimic din a doua zi de Crăciun, iar vecinii nu mai ştiau nimic de ea de trei săptămâni. Trupul neînsufleţit al regretatei jurnaliste, care cel mai probabil, s-a stins din viaţă în somn, a fost dus pentru necropsie la Institutul de Medicină Legală.

  • cristian topescu si copiii lui

    Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria casă din Otopeni în seara zilei de 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la 112. Jurnalista nu mai fusese văzută de aproximativ trei săptămâni. Familia Țopescu a avut câțiva ultimi ani presărați numai cu drame. Pe 15 mai 2018, cunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu, tatăl jurnalistei, și-a dat ultima suflare la Spitalul Elias, chiar în ziua în care fiul său cel mare, Cristi, împlinea 42 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1